Eh Tezi de yazdım Master da bitti mezun da olduk artık en sevdiğim grubuma fanlık görevlerimi yerine getirmeye devam edebilirim, zannetmeyin ki sizi unuttum.
Hakkaten ben de R.S. de sahne alıcağınız günü heyecanla bekliyorum, sahne showu ne demek, nasıl müzik yapılır dosta düşmana göstereceğiniz müthiş bi gün olacak.
Bu arada geçen düşünürken bişi aklıma geldi. Eğer grup elemanlarınca bir sakınca olmazsa güzel bi fikrim var sizlerle paylaşmak istediğim. Bence Black Tooth ruhunun, müzik dışında en yoğun yaşandığı anlar bu güzel insanları tanıma fırsatı bulduğunuz, neşeli ,seviyeli ama bi o kadar çılgın muhabbetlerine sizi ortak ettikleri anlar diye düşünüyorum. Bir de üstüne üstlük Black Toothdan samimi bi ortamda bira eşliğinde bir iki parça dinlesek konser öncesi tadından yenmez.
Fikrim şu Black Tooth elemanlarıyla tanışmak isteyen arkadaşları provanıza davet etsek,muhabbet etsek, merak ettiklerimizi sorsak, tanışıp kaynaştıktan sonra bi iki parça da olsa, sizleri dinlesek, konser için biz de fanlar olarak biraz hazırlansak, ordan da hep beraber b.kunu çıkartana kadar içmeye gitsek kıtıra filan bi hafta sonu diyorum...... Bilmiyorum kötü mü olur!! Bence süper olur gibime geldi bi an. Ne dersiniz?????