Sevgili SOUND 666, evet haberler gerçektir. Eğer arzu edersen BLACK LABEL SOCIETY nin Offical Myspace sayfasında da konserin afişini ve ismimizi görebilirsin....Yine Southern Rock Society içinde gerçekten yer alıp almadığımızı öğrenmek istersen aşşağıda linkini veriorum dev isimler ile aynı sayfada resmimizi görebilirsin.Eğer istersen RITA HANEY nin mailini de verebilirim ya da Southern Metal Confedaracy nin hatta radyoların adreslerinide..........eğer gerçekliklerinden şüphe duyuyorsan. ( Bu arada bunları kesinlikle, kötü bir niyetle tartışmak falan yazmıyorum
😉 yanlış anlama )
http://www.myspace.com/blacklabelsociety
http://www.southernrocksociety.com/
Bu arada
SOUND 666, adamım yani benim gerçekten algılayamadığım çok garip bir nokta var ki o da neden Türkiye de albüm çıkartmak bu kadar önemli ??? Bana lütfen biri bunu anlatabilirmi harbiden çok sevinirim, yani albüm çıkartınca neler oluyor. Bir anda meşhurmu olunuyor ya da yurt dışında veya yurt içinde patlamamı yaşıorlar walla ben o kadar ama o kadar çok metal grubu biliorum ki albümleri sahibi; hatta hatta bir çoğunun 2 tane var ama bu onlara ne kazadırdı çocuklarına gösterebilecek bir hatıradan başka. Kariyer mi HAYIR, başarımı HAYIR, paramı KESİNLİKLE HAYIR, bugün bir metal albümünün Türkiye de ki satış rakkamı nedir ki ? 2000 satarsa süper deniyor. hadi bilemedin 3000 satsın yani, bu satış zaten gruba maddi yönden hiçbir şey getiremiyeceği gibi başarı yönünden de malesef çok bir şey katamıyor. Ha bu demek değil ki biz albüm çıkartmaya karşıyız....HAYIR, bizde elbet bir albüm çıkartacağız ama bizde bilioruz ki ülkemizde son aynı son
🙁 mühim olan Metal grupları için artık bizce yurt dışı olmalı, Avrupa zorlanmalı, Amerika zorlanmalı. Bugün BLACK TOOTH un 30 yakın bestesi mevcuttur, düşündüğün zaman 3 tane albüm çıkartabilirdik, bu albümleri yapmak için tekliflerde aldık ancak biz kendi adımıza en iii olanı yapmaya çabalıyoruz, kimseye birşey ispat etmeye değil. 5 - 10 kıytırık parça ile kötü bir albüm yapıp yurt dışından geri çevrilmektense hiç yapmamak bizce çok çok daha iyi ve zaten inanın arkadaşlar yurt dışında da albüm olayını ipleyen yok. Grubun iyi olduğunu gösterecek kriterleri görmeleri yetiyor ve artık zaten MÜZİK EXPERT2 i durumunda insanlarda mevcut olduğu için bu çokta zor olmasa gerek.BiziM gözlemlediğimiz kadarıyla da albümün en baş kriter olarak gösterilmesi olayı da sadece Türkiye de var.
Biz albümlü ya da albümsüz yolumuza sonuna kadar devam edeceğiz ve ALLAH nasip ederse de başarılı olacağız.