Arkadaşlar öncelikle bazı forum sitelerinde okuduğum ve yanlış anlaşılmış bir konuya açıklama getirmek istiyorum izninizle.
Black Tooth olarak önceki yıllarda belki bir çoğunuzun Battle of Ozzfest adı ile MTV de de rastlamış olduğu yarışmaya bir presskit göndererek başvuru yaptık. Burada 228 grup arasından Jüri tarafından gruplar presskit leri ve şarkıları incelenip dinlenerek 20 gruba indirgendi. Hemen ardından bu 20 grubu 10 a düşürecek bi oylama yapıldı bir internet sitesi üzerinden ve sizlerinde büyük desteği ile bu 20 grup arasından ilk 10 a kaldık ve bu 10 grup ise DALLAS Palladium da büyük Jüri önünde 20 şer dakikalık performanslarını sergileyerek yarıştı. Bu heyecanlı deplasman yarışında ise 2. lik alarak OZZFEST de çalmaya hak kazandık…
Bi kaç Foto ekliyeyim.....
Rita Haney ile
Baby Dolls
🙂
Dallas da ki yarışmadan bi kare
Meşhur DJ Homercore ile
Suicide Kızlarından biri.... diğerlerini koymayım namahreme girer
🙂
Rigor Mortis ( Sağlam old school adamlar ya)
Ozzfest Stage lerinden biri
Monster (3rd Stage) Stage de konser öncesi hazırlıklar
Kirk Baba ( Down, Crowbar, Kingdom of Sorrow )Ulan sesine gurban be.
Jamey Jasta ( Hatebreed, Kingdom of Sorrow)Resmen şakacı haylaz bebe gibi bi adammış bu ya
🙂
İşte adamım BİG WALL ( Security of Pantera ) Sigara numarasını yapıo
Devil Driver Dez (sarhoş it
🙂
Mrs. Osbourne (heyecanım doruktayken)
Drowning Pool vokali ile konser öncesi son yudum içkilerimizi alırken. Ang ile beraber olduğunu duyuncada şok olduk.
Bobzilla (Damage Plan, Hellyeah) İşte burada ikimiznde kafa 3 milyondu
Ahanda ben
🙂
Ahanda bizimkiler
🙂
Ozzfest sırasınca ne yalan söliyim en keyif aldığımız şey Kingdom of Sorrow, Devil Driver, Drowning Pool gibi grupları sahnenin ta içinden dinlemek oldu onlarla beraber sahnede içip eğlenmek tüylerimizi diken diken yaptı adeta rüya gibiydi diyebilirim.
Ha hep kızardım konserlerde seyirci olarak izlerken kim lan bu lavuklar sahnenin içinde ne arıyolar falan diye ama o lavuklardan biri olmak baya keyifli bişeymiş onu anladım
🙂