Katana 50 bütçemin çok üzerinde malesefİd core serisinde master volume yok. 1 gain bir de volume potansı var. Ben 10 watt olanı kullandım gainli tonlarda volume potansını saat 9 yönünden yukarı pek çıkaramadım. 20 watt olunca volume daha da kısık olması gerekecektir. Bu da istediğiniz tonu yaratma konusunda sıkıntı çıkarabilir. Eğer sesi açma konusunda sıkıntım yok derseniz odanız da buna müsaitse hoparlör boyutunun büyümesi sebebiyle 20 watt düşünebilirsiniz. Ama eğer bütçenize uygunsa ben de değer arkadaşlar gibi katana 50 öneriyorum. Yakın zamanda satın aldım ben ve id core a kıyasla çok memnunum. Master volume sayesinde ev içinde 50 watt modunda kullanabiliyorum. Ve gerçekten çok daha karakterli sesler veriyor.
Birader bu arada bu forumda bu tarz şeyler yapmamalısın. Daha almadığın ekipmanları başkalarına önerme. Bana kızma, ben de aynı hataları yaptım zamanında. Yapa yapa öğrendik, ama bu tarz önerilere devam edersen fena linç yersin bu forumda onu söyleyim.Jackson kesinlikle Jackson js22 onun yanınada blackstarı falan boşverip Marshall mg15 veya mg10 tarzında bir amfi alabilirsin.Yanınada distortion pedal (Boss ds1 veya Boss metal zone)2000 Tl ye müthiş bir set dizersin
berdin123 de belirtmiş ama harbiden bu nedir abi ? 2 gündür js 11 nasıl js 22 nasıl diye konu açıyorsun. Şimdi gelmiş burada gitar öneriyorsun.Jackson kesinlikle Jackson js22 onun yanınada blackstarı falan boşverip Marshall mg15 veya mg10 tarzında bir amfi alabilirsin.Yanınada distortion pedal (Boss ds1 veya Boss metal zone)2000 Tl ye müthiş bir set dizersin
Şu seti bedava versen alırım bir garibana bağışlarm... sırf çöpe gitmesin diye.Jackson kesinlikle Jackson js22 onun yanınada blackstarı falan boşverip Marshall mg15 veya mg10 tarzında bir amfi alabilirsin.Yanınada distortion pedal (Boss ds1 veya Boss metal zone)2000 Tl ye müthiş bir set dizersin
Şu seti bedava versen alırım bir garibana bağışlarm... sırf çöpe gitmesin diye.
İlk seri eski olan Marshal MG15R'ler çok güzel. Çok organik, dolu dolu parlak ingiliz distortionına sahipti eskileri. Bulsam İzmir'de alırım muhtemelen. Sonradan 10 tane versiyon çıktı üstüne, hem dijitalleşti amfi, hem de ruhunu kaybetti.Gariban o çamur amfiye yüz eğer. Çöpe gitsin daha iyi.