Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütçem olmadığı için kulaklık amfisi alacağım internette blackstar amplug fly modelini gördüm kullanan deneyen var mı ? Çok üstün porformans beklemiyorum verdiğim 1000 liraya değsin yeter ki. Veyahut diğer kulaklık amfisi önerilerinize açığım.
Daha birkaç hafta önce 1000 TL'ya Katana Mini sattım bu forumda ki defalarca daha iyi bir cihaz.
Biraz sabret ve araştır iyi bir şeylere denk gelirsin... o cihaza vereceğin para olsa olsa birkaç yüz TL olmalı.
Daha birkaç hafta önce 1000 TL'ya Katana Mini sattım bu forumda ki defalarca daha iyi bir cihaz.
Biraz sabret ve araştır iyi bir şeylere denk gelirsin... o cihaza vereceğin para olsa olsa birkaç yüz TL olmalı.
Vox amplug2 lere bakabilirsin bence hocam. Sahibindende 400 e falan var. Super kaliteli bisey degil ama gece is gorur. Telefon iphonesa cakma irig 1 lerden alip deplike, tonebridge falan takilabilirsin