- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mkii olunca noluyor acaba mkii alcamda ne olduğunu bilmiyorum.Umarım MKII olur.
Hocam mkii olunca noluyor acaba mkii alcamda ne olduğunu bilmiyorum.Umarım MKII olur.
En spesifik fark Voice seçeneği. MK1'de ht20 ya da 5 alırsan bu özellikler olmayacak. En az HT40'ta var. Ama MKII'de 1 wattla beraber bu özellik geliyor. Modern Hi-gain tonları daha iyi alırsınız. Dahili güç kontrolü yine MKII'de var. En azından ev ortamında ses kontrolü için fayda sağlar.Hocam mkii olunca noluyor acaba mkii alcamda ne olduğunu bilmiyorum.
Teşekkürler hocam bugün dorede denemistim ht5r mkii yi kulaklık girişi yoktu diye hatırlıyorum ama watt dusurucuyle sesi gayet iyiydi clean tonları güzelde overdrive i çok sevemedim ileride kaliteli bir prossesor veya analog pedal setup kurmayı düşünüyorum zaten amfide güzel yeniden teşekkürlerEn spesifik fark Voice seçeneği. MK1'de ht20 ya da 5 alırsan bu özellikler olmayacak. En az HT40'ta var. Ama MKII'de 1 wattla beraber bu özellik geliyor. Modern Hi-gain tonları daha iyi alırsınız. Dahili güç kontrolü yine MKII'de var. En azından ev ortamında ses kontrolü için fayda sağlar.
Yalnız MK1'de EL34 MKII'de EL83 lambalar var. Bazı yabancı forumlarda ilk htleri öven yorumlar da mevcut. Lambaların yaratacağı farka her iki lambayı kullananlar görüş verirse daha aydınlatıcı olabilir.
Bi an kavga edeceksiniz sandım çekirdeğimi falanda aldım ama özür dileyince bütün heyecanı kaçtı. 🙂Haklısınız kusura bakmayın özür dilerim
Kavga edilcek bir şey yoktu benim hatamdi gerçekten 😅Bi an kavga edeceksiniz sandım çekirdeğimi falanda aldım ama özür dileyince bütün heyecanı kaçtı. 🙂
Drive kanalındaki her iki Voice seçeneği ile denediniz mi?overdrive i çok sevemedim
Denedim diye hatırlıyorum güzeldi çok begenemedim derken benim çok abartı beklentim vardi tüm özelliklerine bakamadım lazım biraz karıştırdım bence fiyatına göre basarilk buldum almayı düşünüyorum ht20 yi alırsam kulaklık girişi olduğu içindir ht5te yoktu diye hatirliyomDrive kanalındaki her iki Voice seçeneği ile denediniz mi?