Blackstar HT1R'yi combo almak mı yoksa kafa alıp id core 10 ile kullanmak mı ?

Selamlar yaklaşık 5 aydır id core 10 v3 kullanıyorum artık tonlar fazla dijital geldiği için (tuşem biraz oturdu yetmiyor) ve artık tarzım da oturduğu için düşük fiyatlı ve evde kullanılacak lambalı bir amfi arıyorum . Biraz araştırdım şuan Blackstar HT1R güzel geliyor tonları evde kullanılması fiyatı vs. . Combo halini alacaksam amfiyi satmam gerekicek (id core 10u) . Kafa amfisi olarak alırsam id coreu kabin olarak kullanabileceğimi düşünüyorum ayrıca muhtemelen bu yolla 1000 TL civarı ucuza gelecek . Siz ne düşünüyorsunuz ayrıca başka amfi önerileriniz varsa sonuna kadar açığım

Not : Gitarım Yamaha Pacifica 112J

Id coreu kabin olarak kullanabileceğini sanmıyorum, zira internet aramasında speaker in gibi bir girişi yok gibi duruyor.

Bu arada şunu da soyleyim, 1 watt bile tüplü amfi için çok yüksek bir volüm demek. Marshall dsl1 var bende, poprock işinde grup provasını götürdüğümde davulcunun üzerine çıkabiliyordu.

ID Core'u kabin olarak kullanamazsın. Ha şöyle olabilir Ht1'in emulated output'undan çıkıp ID Core guitar inputa yada varsa aux-in'e girersin ama duyacağın ses ID Coredan cok da farklı olmayacaktır

Id coreu kabin olarak kullanabileceğini sanmıyorum, zira internet aramasında speaker in gibi bir girişi yok gibi duruyor.

Bu arada şunu da soyleyim, 1 watt bile tüplü amfi için çok yüksek bir volüm demek. Marshall dsl1 var bende, poprock işinde grup provasını götürdüğümde davulcunun üzerine çıkabiliyordu.
ID Core'u kabin olarak kullanamazsın. Ha şöyle olabilir Ht1'in emulated output'undan çıkıp ID Core guitar inputa yada varsa aux-in'e girersin ama duyacağın ses ID Coredan cok da farklı olmayacaktır
id core'ın line in girişi var ama kabin gibi olmayacaksa o şekilde düşünmemeliyim o zaman

pena ve baget kanalının inceleme videosunda clean tonlarda konusma sesine yakındı ayrıca kulaklıkla id coredan iyi iş görmez mi ?

Line in line seviyesi sinyal içindir, tüplü amfinin hoparlör kablosunu takarsanız en iyi ihtimalle sigortaları attırır, en kötü ihtimalle iki amfiyi de yakarsınız.

Htr1 bilmiyorum, ama dsl1i evde 0.1 watt ayarında kullanıyorum. Kulaklık çıkışı iyi aletin bu arada, dsl tavsiye ederim her türlü.

Geri