Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mini USB-B ile bilgisayara bağladım, ancak bilgisayar amfiyi algılamıyor. Uygulamalarda görünmüyor ve laptopa bağladığımda "USB aygıtı tanınmadı" uyarısı alıyorum. Bu sorunu çözmek için ne yapmam gerekiyor?
Mini USB-B ile bilgisayara bağladım, ancak bilgisayar amfiyi algılamıyor. Uygulamalarda görünmüyor ve laptopa bağladığımda "USB aygıtı tanınmadı" uyarısı alıyorum. Bu sorunu çözmek için ne yapmam gerekiyor?
Not: Daha önce farklı bir kabloyla sorunsuz bağlanıyordu, ancak bir gün bozulmaya başladı. Bağlanıp hemen kesiliyordu ve kulaklığın bağlantısını da bozuyordu. Bu yüzden kabloyu değiştirdim, fakat bu yeni kablo hiç algılamıyor.
Bilgisayarın usb girişi bozulmuş olabilir. Başıma çok geldi, bağladığım cihazda bir sorun olduğunda ya cihaz ya usb bozuluyor. Bozuk usb ile anakart bile yakmışlığım var. Başka bir bilgisayarda deneme şansınız varsa yeni kabloyu orada deneyin derim.
Bir de eğer windows ise aygıt yöneticisinden hata veren usbyi silip tekrar güncellemek işe yarayabilir.
Redditde "[QUESTION] My pc doesn't recognize blackstar id core 10." diye bir konu gördüm (link) bu mevzu tartışılmış. Biri usb kablosunun high speed veri aktaran türden olması lazım demiş.
Ben bilmiyordum mesela, bu kablodan bende bir sürü var, yıllardır değişik ses kartlarında kullanırım hiç sorun yaşamamışt ım.
bu kablo yu aldım veri aktarımı gösteriyo ama high speed olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? sizin kablonuzun linki varsa onuda atarmısınız rica etsem