Blackstar ID core 10 V3 kayıt problemleri

Reaper üzerinden kayıt almaya çalışırken amfinin efektsiz sesini duyamıyorum ayrıca reaper da kaydetmiyor ve fx ekleyemiyorum reaper üzerinden

Bias Fx 2 (maalesef crack kullanıyorum) ASİO4ALL'ı seçtiğimde This device didnt connect correctly hatası alıyorum . Asio olmadan bağlandığımda ise bias fx sesi alıyor ama bana bias fxden ses gelmiyor

Guitar Rig 7de ise gitara dokunduğum anda bı ses patlaması oluyor

Daha önce benim yapmaya çalıştığım şeyleri yapabilmiş varsa yardım bekliyorum

up

Ayrıca asio4all bluetooth yüzünden çalışmıyormuş ancak şimdi ise gitar önce amfiden sonra pluginden geçiyor ve ses bozuluyor yardım lütfen

Reaper üzerinden kayıt almaya çalışırken amfinin efektsiz sesini duyamıyorum ayrıca reaper da kaydetmiyor ve fx ekleyemiyorum reaper üzerinden

Bias Fx 2 (maalesef crack kullanıyorum) ASİO4ALL'ı seçtiğimde This device didnt connect correctly hatası alıyorum . Asio olmadan bağlandığımda ise bias fx sesi alıyor ama bana bias fxden ses gelmiyor

Guitar Rig 7de ise gitara dokunduğum anda bı ses patlaması oluyor

Daha önce benim yapmaya çalıştığım şeyleri yapabilmiş varsa yardım bekliyorum
up

Ayrıca asio4all bluetooth yüzünden çalışmıyormuş ancak şimdi ise gitar önce amfiden sonra pluginden geçiyor ve ses bozuluyor yardım lütfen
1731617601475.webp

reaper 'da options-->>preferences -->>Device kısmına geldikten sonra kanal açıklığının sonunu ''ID Core 4'' olarak seç ve kaydet.

1731617841632.webp

ayarladıktan sonra yeni track'den input seçerken mono girişlerde :

ID Core Amp 1/2 = Amfiden filtrasyon + simülasyon + fx ile işlenmiş sesi ,
ID Core Amp 3 = Sadece filtrasyon (presetlere gömülü overdrive değerleri örn : crunch,super crunch gibi..)
ID Core Amp 4 = Sadece -DI-dry tone-hiç işlenmemiş tonu- vericek

Böylece 3 ve 4 'üncü seçenekleri kullanarak amfi efektlerini bypass edebilirsin.

175210 eklentisini görüntüle

reaper 'da options-->>preferences -->>Device kısmına geldikten sonra kanal açıklığının sonunu ''ID Core 4'' olarak seç ve kaydet.

175211 eklentisini görüntüle

ayarladıktan sonra yeni track'den input seçerken mono girişlerde :

ID Core Amp 1/2 = Amfiden filtrasyon + simülasyon + fx ile işlenmiş sesi ,
ID Core Amp 3 = Sadece filtrasyon (presetlere gömülü overdrive değerleri örn : crunch,super crunch gibi..)
ID Core Amp 4 = Sadece -DI-dry tone-hiç işlenmemiş tonu- vericek

Böylece 3 ve 4 'üncü seçenekleri kullanarak amfi efektlerini bypass edebilirsin.
Teşekkürler dostum . Bias FX'te ASIO4ALL ayarlarını nasıl açabilecegimi biliyor musun bu arada yani girip amfinin kanallarını seçeceğim kısmı ?

Geri