D
*DEATH*
Millet bir sorum olacak. Bende Blackstar id core 10 var ama nasıl pc ye gireceğimi bilmiyorum , usb ara kablom var ama yapamadım lütfen yardım edin.
Merhaba, Insider programini kurup baglamaniz yeterli olacaktir. Sorun nedir tam olarak ?Millet bir sorum olacak. Bende Blackstar id core 10 var ama nasıl pc ye gireceğimi bilmiyorum , usb ara kablom var ama yapamadım lütfen yardım edin.
Merhaba, Insider programini kurup baglamaniz yeterli olacaktir. Sorun nedir tam olarak ?
Abi benim sorun programa tanıtmada değil ama kayıtla ilgili. Hatta direkt olarak Reaper programıyla ilgili.@Furkann koş bre kör müsün! Adam sorduğun sorunun cevabını biliyor bakılırsa.
Abi benim sorun programa tanıtmada değil ama kayıtla ilgili. Hatta direkt olarak Reaper programıyla ilgili.
😀 😀 Tamam bir rahatsız edeyim o zaman özelden 🙂(İvedik mod on) Gonuşma leyyn! Az laf çok iş! (İvedik mod off)
Adam belli ki kullanmış, tecrübesi var, yapış işte 🙂
sesin kısık çalınabilirliği konusuna katılmıyorum. kulaklıkla sesi son açtığımda duyduğum ton ile kısık aldığım ton kesinlikle aynı değil, özellikle çeyrekten azı çok yavan. ama burayı geçince ton kendine geliyor.
noise gate'i insider ile kapatabiliyorsun. daha önceden kapatsanız bile tam kesilmiyordu, illa ki az da olsa devreye giriyordu. çok sıkıntı duymuştum ve mail atmıştım. herkesten bir şikayet gelmiş olacak ki güncellediler ve noise gate tamamen kapatılabilir hale geldi.
tuner yok demişsin, tuner mevcut, insider programında chromatic tuner mevcut.
ses kayıt diye jam along'dan bahsediyorsun sanırım. o ses kayıt değil, tam tersi arkaplan uygulaması, record tuşunun olmadığını farketmişsindir.
yine kayıt için daw software(digital audio workstation) programlarıyla, amfi ses çıkışından sinyal alarak yapıyorsunuz. burada videosu mevcut :
yalnız usbden bağlanınca ses alamama, metronom sesini duyamama gibi problemleri vardı. Blackstar'a bunu bildirdiğimde bilgisayar usb sesini kapatmamı, ses çıkışını line in'den almamı önerdiler, videoda da mevcut.
patch'i kaydetmek için ayarları yaptıktan sonra insider'da sağ üstteki disket işaretine tıklaman yeterli.
Usb ile bağlandım Cihaz artık çalışmıyor... Başına gelen var mı?manuel tuşu ile tap tuşuna aynı anda basılı tutarak tunera ulaşabilirsiniz.ayrıca usb'den bağlayıp insider softwarei ile noisegate i kapatabilrisiniz.
Bağlandım usb ile sonra voice deki sinyaller tek tek yanıp söndü sonra amfi daha açılmadı acil yardım!!!Merhaba, Insider programini kurup baglamaniz yeterli olacaktir. Sorun nedir tam olarak ?
Öncelikle firmware update yapan cihazın bağlantısı kesilmez.ACİL YARDIM!!!!!
Ben id core 40W aldım. Klavuzundaki siteden uygulamasını indirip yükledim. Usb ile pcye bağladım ardından uygulamayı çalıştırdım. Uygulama birşey güncelledi. Amfinin üzerindeki voice kısmında ışıklar teker teker yandı söndü ve amfi birdaha açılmamak üzere kapandı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Amfi pirize takılı, power tuşuna basıyorum ama açılmıyor... Yardım edin...
1. Unplug the USB cable.
2. Power OFF the amplifier.
3. Whilst holding down the MANUAL button, power ON the amplifier. You will see the colours in the BANK LED cycle from RED to ORANGE to GREEN, then switch off.
4. Release the MANUAL button.
5. Power OFF the amplifier.
6. Whilst holding down MOD, DLY and REV buttons, power ON the amplifier. You will see the colours in the BANK LED cycle from GREEN to ORANGE to RED, then switch off.
7. Release the MOD, DLY and REV buttons.
8. The amp will power up in Demo Mode. To disable Demo Mode for your ongoing use, repeat steps 1 – 4.
Rica ederim ne demekÖncelikle firmware update yapan cihazın bağlantısı kesilmez.
Factory reset dene, olmazsa blackstar ile iletişime geç, cevap veriyorlar.
Var.hortlatıcam ama 10w için footswitch yok buna bir şekilde footswitch vs. takma şansımız yok mu
dostum çok uyguna almışsın ben de 40w v1 i 925+get komisyonu (1050 tl civarı)na aldım yakın zamanda ama elime ulaşmadı dahaİD:Core 40 V1 Olanı 700'e aldım baya iyi ya çok beğendim. V2 ile arasındaki fark ne hala anlamadım bilen biri yazabilir mi?