Blackstar ID:Core v4

durmadan başlık açıyorsun hatta özelden de yazmışsın buradan cevap vereyim... valla araştıracan biraz, öyle aceleyle kaçar gibi alma zaten... ayrıca burada herkes müzikle hobi olarak ilgilenen insanlar.. kimse oturup senin için araştırma, inceleme, sıralama vs yapmaz ... kolay gelsin

Bana da ekmek arası sucuk yapar mısınız? Karnım acıktı da acil.

Arkadaşlar fikir edinmeniz için foruma bir göz atın , zaten size verilecek cevaplar da onlara verilen cevaplardan pek farklı olmaz. Haftada 6-7 kere "hangi elektro gitarı alsam" diye başlık açıyorsunuz. Gidin bir araştırım hemen hazıra konmayın.

Diyorsunuz ki bütçem bu hangi elektro gitari alayım, pardon da kimse size doğru düzgün yardımcı olamaz çünkü ayrıntı vermiyorsunuz, mesela ne tarz çaldığınızı söylemiyorsunuz biz size ne önerelim.

V5 diye bir şey yok… spider V mkii iyidir ama 20 değil 60 iyidir, yine de 20 varsa bile aman koş V4 al demem açıkçası
anladım ama ton yazarken cok zorlanıyorum zıbılyonlarca amfı modellemesı var blackstarlarda bunlar daha basıt oluyormus duydugum arastırdıgım kadarıyla bırde lıne 6 amerıkan oldugundan ıcerısınde arama kısımında hıc turkler tarafından yazılan tonlara rastlamadım ondan dedım blackstar nasıl bır tercıh olur yoksa zaten amfımı sevıyorum 😀

Line &'yı Yamaha satın aldığı için Japon desek daha iyi olur ayrıca ne ilgisi var Türk'le aborjinle... sen iyi tonu en iyi kendin yazarsın... ana prensipleri öğrenmeye bak. Internetten ton indirecem diye asıl mevzuyu kaçırma. Ayrıca Blackstar Community de son derece tırt.
Spider V oldukça iyi şeyler yapabilirsin. zibilyon tane amfiye takılma, aç en basitinden bir JCM800 amfi, seç güzel bir kabin mesela Marshall 4x12 1960, önüne de yeşil tube screamer koy.... zaten rock evrenindeki tonların %50'sinin başlangıç noktasına ulaştın demektir.

Geri