- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 20000
- Para Birimi
- TL
Sıfırdan farksız. Tertemiz. Daha önce alıp satmıştım sonra özlemişim tekrar aldım. İlk seferinde inceleme bile yazmıştım.
Pazarlıksız ve takassız: ... 20,000 TL.
www.do-re.com.tr
blackstaramps.com
Pazarlıksız ve takassız: ... 20,000 TL.
İnceleme Konu 'Blackstar Silverline serisi'
Herhalde duymayan kalmamıştır ama ben naçizane iki kelam edeyim. Efendim bu seri bilindiği üzere hakkında uzun uzun yazdığım ID:TVP serisinin yeni jenerasyonu.
www.blackstaramps.com
turkrock.com
Aslında neredeyse aynı amfi denilebilir ve ben de ilk çıktığında Blackstar'a adam mı seviyonuz lan, ne bu aynısı hem de daha pahalı diye çemkirmiştim. Valla öyle değilmiş.
Öncelikle kozmetik farklar: bir kere gri kaplama ve krom görünümlü ön ızgara bambaşka bir hava katmış. Tavuk gagası mı deniyor, o knob'larla hem vintage bir...
Blackstar Amps - Silverline Series
With a perfect blend of boutique, studio-grade effects, the Blackstar Amps Silverline Series will be your go-to amp for every situation.

İnceleme - Blackstar ID:TVP 15
Yine bir ev tipi solidstate amfi ile ilgili naçizane kişisel görüşlerimi paylaşayım dedim. Teknik veya uzman review'su değildir, amatör kullanıcı hissiyatıdır o yüzden teknik detay vb sormayın, sade vatandaşım ben. Daha önce rakibi ya da segmentdaşı diyebileceğimiz amfilerle ilgili de görüş...

Aslında neredeyse aynı amfi denilebilir ve ben de ilk çıktığında Blackstar'a adam mı seviyonuz lan, ne bu aynısı hem de daha pahalı diye çemkirmiştim. Valla öyle değilmiş.
Öncelikle kozmetik farklar: bir kere gri kaplama ve krom görünümlü ön ızgara bambaşka bir hava katmış. Tavuk gagası mı deniyor, o knob'larla hem vintage bir...
- solitude71
- Yanıt: 17
- Forum: Elektro Gitar Ekipmanı
Blackstar Silverline Standard 20 Watt 10'' Combo Amfi (Silver) | doremusic
Blackstar Silverline Standard 20 Watt 10'' Combo Amfi (Silver) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Blackstar Amps - Silverline Series
With a perfect blend of boutique, studio-grade effects, the Blackstar Amps Silverline Series will be your go-to amp for every situation.