Bundak önceki şarkılarınla ilgili yorumlarımda da yazmıştım Barış eğer yanlış hatırlamıyorsam, özellikli bir şeyler yapmak lazım, diğerleri ilgi çekici olmuyor ve dahası unutulmaya yatkın oluyorlar diye. Bu sefer şarkının girişine bence cidden güzel bir şey koymuşsun, çok hoş bi atmosfer yaratmış şarkının girişine ama biraz daha düzenlersen o riffi bence daha iyi olabilir 🙂 Ama overdrivelı gitarın girişini hiç beğenmedim açıkçası, sanki ne yapıcağına karar verememişsin de öyle kaydetmişsin orayı gibi bir düşünce belirdi kafamda 🙂 Ve davulun girdiği riff de ilk başta bana önceki şarkılarındaki aynı hissi verdi, sanki yine hep yaptığını yapmışsın gibi geldi, ama devamını da dinleyince öyle olmadığını düşündüm 🙂davulun durmasıyla giren riff ise cidden çok iyi olmuş bence. Şu ana kadar yazdığın en iyi riff o bence 🙂 Ayrıca parçanın genelindeki davulları beğenmeme rağmen o riffin arkasındakiler çok güzel olmuş 🙂 Bir de 02.45 civarında giren partisyon benim çok hoşuma gitti. Onun dışındaki riffler biraz daha düzenlenmeli bence. Bir de genel olarak riffler arka arkaya yapıştırılmış gibi , birbirilerinden biraz alakasız duruyorlar 🙂
Ama benim için bu şarkıdaki en önemli nokta, kendini aşmış olman ,tabii bana göre bu tamamen 🙂 Önceden yaptıklarından farklı ve cidden kaliteli biçok şey var bence bu şarkıda, kutluyorum 🙂 Kolay gelsin diyorum 🙂 Daha iyilerini bekliyorum 😀
Bir de son olarak gitar tonunda tizler ve gain biraz fazla açık gibi geldi bana 🙂 Ya da ben sen ve Cem'e göre bas ve az gainli soundlardan daha çok hoşlanıyorum 🙂