Blue Blues Band

Bazıları laf olsun torba dolsun misali yok amatör yok bilmem ne. Bizler saygı duyup sahip çıkmadık. Blue Blues Band Dünya çapında bir gruptur.İddia ediyorum... Özenti liboşlar Metelika konserine 150,250,300lira verip stadyumu doldururken. bi dünya parayı onlara veririken. Bizim yavuz çetin abimiz memleketinde maddi sıkıntı çekmekte ve bu nedenle ailesi ile ilgili sorunlar yaşamaktaydı. Sizin muzik anlayışınız bumudur beaaa. neden sahip çıkılmadı. ama yabancı gruplar geldiğinde özenti için kendinizi paraladınız. ve konserlerine koştunuz. Ya naif anadolu çocuğu YAVUZ ÇETİN in konserlerine. yoook Bu nedenle Yaptığı bu tarz muziği kendimce inceledim. İnanın eşine rastlamadım. İddia ediyorum.Jimi hendiriks bile yavuz çetinin arkasında gitarını taşırdı. Maddi imkanı olupta avrupa ve amerikaya açılabilseydi.görürdünüz. O Ülkemizin çapsız düşük sığ ortamında muzik yaptı ve maddi sıkıntı içinde aile işleri bozuldu ve yok oldu gitti. Yazık çok yazık.

Yavuz Çetin eline su dökecek kimseyi tanımıyorum. Zira maddi sıkıntı içinde olmayıpta . Avrupa ve dünyaya açılabilseydi. tıpkı pink floyd veya ledd zeppelin. J..m. henriks gibi milyonları peşinden koştururdu. ama o maddi sıkıntılar yüzünden başına gelmedik kalmadı. Blue Blues Band Selam sana.Allahh rahmet eylesin virtiöz yavuz a

Geri