A
alekhine91
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler peki Epiphone G400 hakkında ne düşünüyorsunuz?Hiç çaldınız mı?Veya İyi bir gitar mıdır?(Çok soru sordum galiba😀)
Yoo hiç öyle bir niyetim yok..Sadece o kadar kesin konuşuyorsun ki konu strat ve single coiller olunca fikrimi söylemek istedim. Maksat konuyu açan arkadaş faydalansın..Yoksa bana ne senin yazdıklarından..Herkesin bildiği kendine..magickfloyd demiş ki:Stratman dediklerime bir bir cevap vermek için burda bulunuyor sanırım..
Saçma??...Clapton ve Cray zaten o numaraları kendileri buldular... Tövbe de..Blues Tanrılarının gazabına uğrarsın..Bir daha söylüyorum "Muddy waters invented electricity"magickfloyd demiş ki:Muddy Waters sence ne derece bir gitarist bak müzisyen demiyorum.. Ama gitarist olarak Cray ve Clapton'la kıyaslamak bile saçma...
Saçma?? Lambalı ampli ile lace karşılaştırman bence saçma değil. Ne alakası var?? Üslubu koruyayım ve sadece "olmamış" diyeyim.. Ya da "harbi" bir single coil ile lace manyetikleri hiç yanyana koyup dinlememişsin.. Ekipman konusunda ise hiç uzatmayalım mevzuuyu.. Sadece oldukça düz mantık ve şatafatsız şeyleri sevdiğimi söyleyeyim..magickfloyd demiş ki:Lace hakkında dediklerinde çok saçma.. 2006 oldu diye lambalı amfilerimizi çöpemi atıyoruz.. herkes dijital ekipman mı kuruyor, eğer sen blues'u böyle yapıyorsan bayağı ilginç bişeyler deniyorsun sanırım..
magickfloyd demiş ki:Ya da lace hakkında nasıl bir deneyimin oldu bilmiyorum ama istersen 2004 yılında Eric Clapton CrossRoads gitar festivalini bir izle, Buddy Guy , Eric Clapton senenin 2004 olmasına rağmen hangi manyetiği kullanıyorlar.. ..
magickfloyd demiş ki:Eğer bu manyetiği kullanıpta beğenmediysen arkadaşım ya gitarında bir sorun vardır ya amfinde, yada blues'la uğraşmıyorsundur..
Peki..öyle olsun..magickfloyd demiş ki:Ve evet bir stratta 4 manyetik bulunabilir. 1 tane dual-single ki bunlar 2 manyetik yerine geçer 2 de diğer manyetikler eder 4.
magickfloyd demiş ki:Ve yinede lace...
KaRaBaSH demiş ki:benim bildiğim bc rich kütük gibi kalın bir klavyeye sahip. yanlış mı biliyorum?
stratman demiş ki:M.Waters hadisesine gelince sana göre o iyi bir müzisyen ama vasat bir gitarcı olabilir, bana göre ise tam tersi...
DrB demiş ki:stratman demiş ki:M.Waters hadisesine gelince sana göre o iyi bir müzisyen ama vasat bir gitarcı olabilir, bana göre ise tam tersi...
Nasil yani, Muddy Waters iyi gitarci kotu muzisyen mi? Anlamadim... hehehe :twisted: !
B 😉