İstanbul Blues rock grubu klavyeci

Arkadaşlar selamlar. Cerrahpaşa üniversitesinde bir blues rock grubu kurduk fakat klavyecimizi hala bulamadık. Avcılar kampüsünde sürekli kullanabildiğimiz bir stüdyomuz var. Prova konusunda herhangi bir problemimiz yok ve sürekli müzikle haşır neşiriz. Setlist Yavuz Çetin, Mvö, Hayko, DKTT gibi şarkılarla dolu. Ben grubun gitaristiyim yine aklınızda bi fikir oluşsun diye youtube kanalını da alta koyuyorum. İlgilenirseniz lütfen ulaşın.

Arkadaşlar selamlar. Cerrahpaşa üniversitesinde bir blues rock grubu kurduk fakat klavyecimizi hala bulamadık. Avcılar kampüsünde sürekli kullanabildiğimiz bir stüdyomuz var. Prova konusunda herhangi bir problemimiz yok ve sürekli müzikle haşır neşiriz. Setlist Yavuz Çetin, Mvö, Hayko, DKTT gibi şarkılarla dolu. Ben grubun gitaristiyim yine aklınızda bi fikir oluşsun diye youtube kanalını da alta koyuyorum. İlgilenirseniz lütfen ulaşın.
Çok zor işiniz. O düzey-kafa klavyeciler profesyonel çalar ve parasına bakar genellikle. Bulursanız bana da haber verin. 🤣
Ama memlekette blues-rock grubu olup da bir yandan Charlie Parker headlerini çalışan, hatta chord-melody filan da çalan gençler olduğunu bilmek güzel valla.

Çok zor işiniz. O düzey-kafa klavyeciler profesyonel çalar ve parasına bakar genellikle. Bulursanız bana da haber verin. 🤣
Ama memlekette blues-rock grubu olup da bir yandan Charlie Parker headlerini çalışan, hatta chord-melody filan da çalan gençler olduğunu bilmek güzel valla.
Ah ah hocam! Her enstruman var da o klavyeci cidden yok haklısın. Övgün için deteşekkür ederim. Aslında caz üzerine eğitim alıyorum fakat türkiyede o iş çok zor. En yakın noktamız blues rock. Jam session vakti napalım 😀

Merhabalar
Klavyeci bulupta değerini bilmeyenler, yokmuş gibi davranıp onun ve diğer arkadaşların yüzüne bile bakmayanlar,fikirlerini sormayanlarda var.Sadece ben solo atayım durumları.Neyse;
Bende orta derecede klavye çalıyorum.Kendimce jazz-blues çalmaya çalışıyorum.''Mvö, Hayko, DKTT'' harici salt provlar Blues ve Jazz atmosferinde geçecek,davul dahil tüm enstrumanistler cümlerler çalacak bir grup olursa ben klavyede varım.Saygılar.
ibrahim.aktas1980 instagram
Benim grup anlayışım gitaristin ön tarafa çıkması değil. Caz eğitim kökenliyim, her enstrumanın öne çıkabileceği bi düzenleme yaparım. Solo davul partisyonu ve solo bass çalınması için alan açıyoruz. Klavyeci için görüşümüz de bu yöndeydi. Bu kurduğumuz grubun setlisti size çok uygun değil anladığım kadarıyla. Düşünürseniz yine de iletişime geçebiliriz. Harici olarak bluejazz grubu kurmayı da düşünüyorum. Benim de aslında daha çok zevk aldığım dünya o taraf. O grubu kurarken size mesaj atacağım.

Öyle bir grup kurarsanız başım üstüne 🙂 Bu arada benim gibi bir Mark Knofler hayranlığı var sanırım;gitardan,penasız çalmadan anladım.
Bu arada joker olarak asıl enstrumanım solo/ritm gitar.Basda çalıyorum.İnstagramdan bakarsınız.Teşekkürler.
İstediğim tuşeyi öyle ayarlayabiliyorum. Pena hep parmağıma sıkışmış şekilde avucumda duruyor. Pena lazım olunca da hemen çekebiliyorum parmağıma. Instagram hesabınıza da göz atacağım, ben teşekkür ederim

Geri