Amoremorte demiş ki:...Şimdi bana amfiye ne gerek var pod falan kullanırız elde ederiz o tonu diyen olursa halt eder çünkü elde edemezsiniz. Çok ünlü müzisyenler aslında efsane tonlara son derece basit setuplar sonucunda ulaşmıştır.
Amoremorte demiş ki:Örneğin Gary Moore'un efsanevi still got the blues tonu:
Les Paul->Marshall Guv'nor pedal--> Marshall jtm45
amfi ile sağlanmıştır. Bunu Gary Moore röportajda söylüyor.
Gary Moore denen adama atfedilen ton aslinda ona ait degil. Marshall Guv'nor kullaniyorum diyor ama kullanmasina da gerek yok aslinda ya neyse. Simdi Gary Moore denen adamin kullandigi gitar orijinal olarak (ilk sahibi kim bilmem de meshur eden adam) Peter Green diye birisi. 50lerin sonundan bir LP (59 tam olarak galiba). Ve Black Magic Woman'dan tutun, Alabtross'a kadar efsanevi bir cok sarkiyi Peter Green bu setupla (JTM45 ve o LP) ile yapmis. Peter Green kim diyecek olursaniz, Eric Claptondan sonra John Mayall'de calan adam. Aynen Clapton'nun yaptigi gibi o da maas verilen bu gruptan hemen ayrilmis (bir album sonra, a hard road denen bir album, hatta eger dikkat edecek olursaniz Still Got the Blues isimli CDnin kapaginda yere sacilmis olarak duran CDlerden birisidir kendisi) ve PETER GREEN's FLEETWOOD MAC isimli grubu kurmus. Sonra akil hastanesine yatmasindan dolayi 70de grubu birakiyor, ve o grup zamanla bildiginiz Lindsey Buckingham'li Stevie Nicks'li gruba donusuyor. Ve sonraki yillarda bir sekilde, cok ciddi ucuz bir fiyata bu gitari Peter Green, Gary Moore'a satmis. Simdi Allah icin Gary Moore denen adamin Guitar Player'da falan istesin aninda gitari ona geri veririm, o benim ustadim seklinde bir cok aciklamasi var.