Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba uzatmayacağım bilgisi olanların cevap yazmasını isteyeceğim, sadece BM çalmak isteyen birinin alabileceği elektro gitar amfi ve pedal tavsiyeleri nelwrdir
Amacının, düzgün ve modern bir sound almak (Mgla, 1349, Marduk vb) olduğu varsayımıyla önerilerim şu şekilde.
(Raw Black Metal için gidip en ucuz gitarı ve amfiyi alsan da farketmez)
Eğer dijital amfi alacaksan pedala çok ihtiyacın olmayacaktır. Üzerinde modern amp modelleri olacağı için (Mesa, ENGL vb) yeterince tight bi sound alırsın.
O yüzden aşağıdaki pedalları daha çok Solid State ya da Lambalı amfilerle beraber düşünmek lazım. Gerçi pedal konusu derya deniz. Ben sadece tarza uygun aklımdakileri paylaşacağım
AMT D-2 Diezel Amp simülatörü. Ben şahsen kullanıyorum. Gürül gürül bi pedal ancak, çiğ bi sound için (eğer istediğin buysa) fazla dolgun.
BOSS'un klasikleri. Aralarında benim en beğendiğim ML-2 (Dolgun tonundan dolayı) ama Black Metal'e en uygunu MT-2 sanırım. HM-2'de erken dönem Swedish Death Metal gruplarının sound'larının omurgasını oluşturan pedal.