Öncelikle elimdeki ekipmanlardan ve istediğim tonlardan bahsedeyim sonra önerilerinizi bekliyorum.
Gitar;
-Ibanez Grg 170dx
-Stagg (Modelini bilmiyorum eski bir gitar resmini atarım grg tarzı çift humbucker)
-Epiphone Firebird Custom Studio
-Epiphone Lynyrd Skynyrd Les Paul
-Schecter Synyster Gates Custom-s
-Schecter Synyster Gates Cusotm-s Satin Gold Burst
-Gibson SG-61 Reissue
Amfi;
-Marshall 15dfx
-Blackstar HT50 Club kafa
-Blackstar HTV112 kabin
Pedal;
-Ibanez SH7
-Ibanez WD7
-Boss DD-3
-Boss CH-1
-Boss DS-1
-Boss DS-2
-Boss RV-6
-EHX English Muff'n
-EHX Big Muff
-Digitech - Whammy IV
-Mxr - Fullbore Metal
-Mxr - KFK 10 Band EQ
-Mxr - Doubleshot Distortion x 2
-Visual Sound - Route 66
-Fulltone - OCD(1.4 olması lazım.)
-Rock Fabric - Mind Abuse v2
-Harley Benton Power Plant Iso 12 pro(Sipariş verdim gelicek.)
Tarz ve istediğim tonlar genelde her tarza gitmek istiyorum. Metalden blues'a kadar her şeye ulaşabilmek istiyorum. Metal tonlarından yana sorunum yok güzel hacimli tonlar elde edebiliyorum ama yağ gibi overdrive tonları istiyorum örnek olarak hotel california solosunun tonu çok hoşuma gidiyor yağ gibi bir ton var ve onu elde edemiyorum. Phaser alsam çözülecek diye düşünüyorum. Sizce eksik ve fazla nelerim var sadeleştirmem gerekiyor. Elimde benim için baya bir şey birikti ve köşede duruyor mantıklı bir dizilim de yapamıyorum eksiklerim ve fazlalıklarımda yardımcı olur musunuz ? Ama ton olarak istediğim solo için yağ gibi drive tonları.
Ek olarak bu pedalların dizilimi nasıl olmalıdır.(Amfimin send return yeri mevcut.)

Gitar;
-Ibanez Grg 170dx
-Stagg (Modelini bilmiyorum eski bir gitar resmini atarım grg tarzı çift humbucker)
-Epiphone Firebird Custom Studio
-Epiphone Lynyrd Skynyrd Les Paul
-Schecter Synyster Gates Custom-s
-Schecter Synyster Gates Cusotm-s Satin Gold Burst
-Gibson SG-61 Reissue
Amfi;
-Marshall 15dfx
-Blackstar HT50 Club kafa
-Blackstar HTV112 kabin
Pedal;
-Ibanez SH7
-Ibanez WD7
-Boss DD-3
-Boss CH-1
-Boss DS-1
-Boss DS-2
-Boss RV-6
-EHX English Muff'n
-EHX Big Muff
-Digitech - Whammy IV
-Mxr - Fullbore Metal
-Mxr - KFK 10 Band EQ
-Mxr - Doubleshot Distortion x 2
-Visual Sound - Route 66
-Fulltone - OCD(1.4 olması lazım.)
-Rock Fabric - Mind Abuse v2
-Harley Benton Power Plant Iso 12 pro(Sipariş verdim gelicek.)
Tarz ve istediğim tonlar genelde her tarza gitmek istiyorum. Metalden blues'a kadar her şeye ulaşabilmek istiyorum. Metal tonlarından yana sorunum yok güzel hacimli tonlar elde edebiliyorum ama yağ gibi overdrive tonları istiyorum örnek olarak hotel california solosunun tonu çok hoşuma gidiyor yağ gibi bir ton var ve onu elde edemiyorum. Phaser alsam çözülecek diye düşünüyorum. Sizce eksik ve fazla nelerim var sadeleştirmem gerekiyor. Elimde benim için baya bir şey birikti ve köşede duruyor mantıklı bir dizilim de yapamıyorum eksiklerim ve fazlalıklarımda yardımcı olur musunuz ? Ama ton olarak istediğim solo için yağ gibi drive tonları.
Ek olarak bu pedalların dizilimi nasıl olmalıdır.(Amfimin send return yeri mevcut.)