Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama bir şey soracağım. Şimdi iki tane ikinci el seçenek çıktı önüme. Biri 13 bin lira bandında Schecter C-6 Plus henüz yeni bir gitarmış, 10 ay önce alınmış, yaklaşık 1 yıl daha garantisi mevcutmuş. Diğer seçenek de bir süre kullanılmış bir Schecter Omen Extreme 6. Bunun fiyatı da 15.5. Sahibi temiz kullandığını ve ağacın da daha iyi kuruduğunu söylüyor, bu sebeple daha tok bir ses alabildiğini ifade ediyor. Bu durumda sizce hangi seçim daha mantıklı olacaktır? Teşekkür ediyorumatarlı ihtiyarlığın da tadı kalmadı ... ben sana gösteririm iPhone'umu dert etme .. dayılık ölmez, yaşatacaz 🙂
neyse tatlıya bağlanmış konu...
@Thrash98
Schecter C-6 iyi olmasına iyidir de... kimine göre de kötüdür... yani XX, YY, ZZ 100 tane model saysan alacağın cevap ya iyidir ya da değildir olacaktır, bir gitarda nelere dikkat etmek lazım o noktada bilgi sahibi olursan zaten kendin seçer spesifik bir marka için forum onayına başvurmak durumunda kalmazsın ... mesela malzeme kalitesi, üretim yeri, genel marka kalitesi, köprü tipi, ayar vb kolaylığı ve stabilitesi vs vs vs vs vs vs bunları incele sonra modellerin spec sheet'lerine bakarken farkları göreceksin.
Son düzenleme: