Elektro gitar tavsiyesi

Arkadaşlar şimdi 2. Bir gitar alıcam ama kararsız kaldım bütcem 15.500 TL
Aklımda bir kaç marka var sizce alınırmı alınmazmı veya bir öneri verebilirseniz çok sevinirim aklımdaki modeller şunlar; Schecter SGR C-1 FR Gloss Black, jackson JS22 Dinky, schecter sgr c1 black, schecter banshee 6 fr sgr, ve ibanez in bazı modelleri var aklımda siz ne önerebilirsiniz bana yardıma ihtiyacım var, bu arada çaldığım türler Rock, Hardrock, metal tarzı çalıyorum HH dizilimli bir gitar önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
İkinci el düşünürsen o fiyata önerilerim aşağıda. O sgr C1 filan para etmez ürünler. Temiz 2. el piyasada çok var.
Ibanez rgrt421
Schecter c6 omen extreme
Ltd ec256

Eğer yeni başlıyorsan floyd rose sistemli bir gitar alma bence uğraştırır sıkılırsın. Ltd ec256, Schecter omen extreme 6, Schecter demon 6, İbanez rg421ahm vb. gitarlara bakabilirsin ikinci elde.

Eğer yeni başlıyorsan floyd rose sistemli bir gitar alma bence uğraştırır sıkılırsın. Ltd ec256, Schecter omen extreme 6, Schecter demon 6, İbanez rg421ahm vb. gitarlara bakabilirsin ikinci elde.
Herkese iyi forumlar. Gitara yeni başlayacağım da daha önce birkaç tavsiye geldi ama Yamaha Pasifica 112J modeli ve Jackson JS22 modeli arasında gidip gelmekteyim. Daha çok hard rock, heavy/glam/progresif metal kimi zaman da thrash metal çalabileceğim clean tonları iyi alabileceğim bir gitar istiyorum. Yamaha için başlangıç olarak çok iyi denildi ancak yumuşak kaçar mı bilemedim. İkinci el olarak blackstar idcore 20 v2 ile birlikte 14-15 civarına geliyor neredeyse iki gitar da. Sizce hangisini seçmeliyim ya da daha iyi bir tavsiyeniz var mı?

Geri