Yani bence de. Aklın yolu bir 🙂 Demek ki gitar sağlam.
Bende öyle düşünüyorum ama arıza gözle görülmediği için garantiye yollayamıyoruz.sorun gitarda değil.farklı gitarlar ve amfilerle aynı sonuç alınıyorsa , prosesörde bir parça bozulmuştur
Tek tesellim o zaten abi 😀Yani bence de. Aklın yolu bir 🙂 Demek ki gitar sağlam.
Fabrika ayarlarına döndürdüm. Malesef işe yaramadı üstüne üstlük önceden yarattığım güzelim tonlar da silindiCihazı resetleyin 🙂
gözle görünmez ama kulakla duyulur.yapacağınız her testi farklı kaynaklarla yapmışsınız.arızayı görmeniz için duman çıkmasına gerek yokBende öyle düşünüyorum ama arıza gözle görülmediği için garantiye yollayamıyoruz.
Ya muhakkak öyle tabi de garantiye yolladığımda bir şey yok bunda diyip geri yollamalarını istemiyorumgözle görünmez ama kulakla duyulur.yapacağınız her testi farklı kaynaklarla yapmışsınız.arızayı görmeniz için duman çıkmasına gerek yok
Farklı kabloydukablo aynı mıydı peki dükkanda denerken de
Biliyorum onu eq ayarından bahsediyorsun dimi?Boss me 25 'te editteyken preamp butonuna basılı tutunca drive, tone, volume düğmeleri sırasıyla bass middle treble olarak kullanılabiliyor. yanlışlıkla onlarla oynamış olabilirsin. Haberin ola.
Evet. Herhalde o da denenmiş.Biliyorum onu eq ayarından bahsediyorsun dimi?
Denedim abi onu Teşekkür ederim yinedeEvet. Herhalde o da denenmiş.
İyi niyetin için teşekkür ederim abi. Ama malesef mesafe uzak.Yakın olsak, gelir bi çayımı içerdin beraber bakardık da. Tekirdağ görünce ürperdim 🙂
Cihazın kendi çıkışından çıkış alıyorum. Kulaklık çıkışı değil yani. 2 Tane output var Bir sağ bir de sol. Sol olan mono çıkış diğerinde bir şey yazmıyor. Ayrıca cihazda ''Superstack'' diye bir düğme var sanırım o da kabin simülatörünü aktif ediyornormal output yerine kulaklıktanmı çıkış alıyorsun? pek kullanmadığım bir prosesör ama kulaklık çıkışı kabin simulatörünü aktive ediyor diye bir yazı okudum.
Başka kabloyla denedim. Başka amfi ve gitarla da denedim sonuc hic degismedi.Benzer bir durum bendede olmustu. Ibanez jack almistim onu taktigim an ses biraz boguklasiyordu. Kablodan olma ihtimali var.baska kabloyla denediniz mi?