- Konu Sahibi Konu Sahibi
behemod demiş ki:böyle kültüre can kurban...neden bursada yok ??
Herhalde Bursa'dan dağıtım görevini üstlenecek bir tanıdık yok, öyle zannediyorum.
copadam demiş ki:Fanzin, bir sokak kültürü olarak her zaman desteğe gerek duyar veya duymaz... Popüler yapılmasın yeter!
"Bok Kültürü" girdap'ın çıkarttığı bir fanzin ve "Sokak Edebiyatı"ndan sonra ilgiyi hakediyor.
1933 demiş ki:copadam demiş ki:Fanzin, bir sokak kültürü olarak her zaman desteğe gerek duyar veya duymaz... Popüler yapılmasın yeter!
"Bok Kültürü" girdap'ın çıkarttığı bir fanzin ve "Sokak Edebiyatı"ndan sonra ilgiyi hakediyor.
sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. fanzin yine sokak edebiyatı yazarlarından Layne tarafından çıkarılıyor.
morgaine demiş ki:ankara ya bı gelse pek bahtiyar olucam
Serkan_Beyde demiş ki:morgaine demiş ki:ankara ya bı gelse pek bahtiyar olucam
İyi de Ankara'ya zaten geliyor olması lazım.
1933 demiş ki:bok kültürü fanzin'in ikinci sayısı için çalışmalar başladı. yazı / şiir / çizim vb materyallerinizle fanzinde yer almak isterseniz adres aşağıda:
[email protected]
Serkan_Beyde demiş ki:1933 demiş ki:bok kültürü fanzin'in ikinci sayısı için çalışmalar başladı. yazı / şiir / çizim vb materyallerinizle fanzinde yer almak isterseniz adres aşağıda:
[email protected]
Layne sadece Edebiyat üzerine mi olacak? Hangi konular üzerine yazılar yayınlanacak?
1933 demiş ki:dostum, ana konsept yeraltı edebiyatı yada sokak edebiyatı ama elbette her türlü şeylere açığız. müzikle ilgili olur, politik yazılar, ne bileyim bir röportaj olur farketmez.... önemli olan kafamıza yatması. sadece yazı değil bu sayıda çizimlere de yer vermek istiyorum ama bakalım...