kasmir demiş ki:Tek gecelik Ankara gezimde denk gelip de dinleme şansı bulduğum ve iki gündür dilimden düşmeyen muhteşem grup. Kendilerini en kısa zamanda İstanbul'da getirtmek ve şarkılarına bağıra çağıra eşlik edebilmek için bin kişilik bi ekip Taksim meydanında çığlık mı atsak ne yapsak? Yoksa iki haftada bir Ankara'ya mı gelmemiz gerekecek 🙁
bonustrackvocal demiş ki:😀 😀
Menekşecim o ne ya. 😀 Milletin gözüne gözüne sokar gibi kocaman yapmışsın hehe. 😀
Saolasın ellerine sağlık. Zahmet oldu.
giftedmerica demiş ki:gerçekten de ankara'nın tarzında en başarılı grubu ... nacizane fikrim... katılmayanlar olabilir tabii... ama sıkılmadan dinlenecek gruppp... garanti veriirimm 😀 😉 istanbullara da gitsinler tabii...güzel müziklerinden mahrum kalmasın oradakiler de 🙂 ayrıca gazete haberine de katılmamak elde diil... ama tabii biraz geç kaldıklarını söleyebilirim keşfetmek konusunda.... :roll:
Kesinlikle yazdığın herşeyin altına huzurla imzamı atarım bu güne kadar bir çok yerde bir çok grup dinledim bonustrack kadar zevk aldığım dinlerken deliler gibi dans ettiğim bir grup hiç olmadı,yani bana sorsalar nasıl bir repertuar istersiniz diye elimle yazsam bu şarkıları yazardım 🙂 ayrıca bu mükemmel repertuarın üzerine süper bir müzik ve sahne performansıda eklenince kesinlikle bonustrack ortaya çıkıyor ve deliler gibi eğleniyorsun 🙂giftedmerica demiş ki:gerçekten de ankara'nın tarzında en başarılı grubu ... nacizane fikrim... katılmayanlar olabilir tabii... ama sıkılmadan dinlenecek gruppp... garanti veriirimm 😀 😉 istanbullara da gitsinler tabii...güzel müziklerinden mahrum kalmasın oradakiler de 🙂 ayrıca gazete haberine de katılmamak elde diil... ama tabii biraz geç kaldıklarını söleyebilirim keşfetmek konusunda.... :roll: