hiç sorun değil izgicim, siz ne çalsanız söyleseniz tutar boşver 🙂 parça seçimi konusundaki öngörülerim genelde tutar. zamanında "çalalım lan tutacak bu" diye tutturduğum parçaların hala çalındığını ve hala alkışlandığını görmek beni bile şaşırtıyor valla övünmek gibi olmasın. ben halbuki en fazla 1 sene çalarız demiştim 🙂
şahsi parça seçimi konusunda ki tavrım biraz çingene torbası mantığına dayanıyor aslında. bu da dinleyici kitlesi yüzünden, çok çeşitli bir kitle var. eskisi gibi a bar zamanı kitlesi gibi değiller yani. biraz mtv tayfası var, radyo odtu tayfası var ki bunlar high rotation'da çalan tüm parçaları ezbere bilirler. sonra eskiciler var 80ler 90lar çal, yarım saat önce başka barda dinlemiş olsa bile yine bayılırlar oracıkta. sonra sahnede çalan dinleyiciler var (ki) onlar en pisi! hiç bişi beğenmezler, bu tutar bu tutmaz derler, stüdyoya 10 parçayla girersin en az 6 tanesi şutlanır sahneye çıkmadan, "sound etmedi la!", "abi millet bakar bu parçaya" filan gibi garip yorumlar yaparlar (kendimden biliyom). var oğlu var yani.
yuh amma uzatmışım gece gece. neyse selamlar, kolay gelsinler. bu cuma muhtemelen if'deyim görüşürüz.