MaveDustaine
MaveDustaine
DSL20 combo var. 4 kablolu send return kullanıyorum, boost amacım sadece solo çalarken bir kaç dB volume yükseltmek. Bunun için iki OD pedalından sonra spark mini booster koyup amfi inputuna gönderdim boardda. Amfi cleandeyken boost ediyor, OD1 açınca boost ediyor OD2 açınca da iki OD'yi açınca da boost ediyor fakat amfinin distortionına geçince daha sert bir ton için bütün amfi clean distortion ve od pedallarının volüme seviyeleri eşit olmasına rağmen amfi distortionında volüme arttırmıyor boost pedalı, boostu direkt tunerdan sonra koydum, OD'lerden önce koydum değişen bir şey yok. Bu amfinin headroomuyla mı alakalı sizce benim amacım low gain için OD1, mid gain için OD2 high gain için amfi distortion geçmek, sololarda da amfi distortionları kullandığım zaman sert sololarda sesimi yükseltmekti ama yapamıyorum. Bu diğer üst seviye amfilerde de mi böyle yoksa DSL20'nin headroomuna takıldığı için mi böyle? Ya da boosterı fx loop içine dahil edip efekt pedallarının başına yerleştirsem direkt preampa göndersem distortiondayken ses yükselir mi acaba aklıma başka bi şey gelmiyor.