abi güzel esnaf ağzı varmış sende 😀 göbek yapın falan güldürdün beni akşam akşam 😀 fat mid göbek ayarı varmış pedalda 😀tuncaaa demiş ki:mid boost için grafik eq pedallarını kullanabilirsiniz.flat pozisyondan ortaya tepe gibi hafif bi göbek yapın grafik eq de bide azıcık level verin +0,5 yada 1 e yakın civarda soloda tadından yenmez. sahnede aşırı kullanışlı oluyor fakat amfi drive ı kullanıyorsanız send return den girmeniz lazım cihazı
tuncaaa demiş ki:fakat amfi drive ı kullanıyorsanız send return den girmeniz lazım cihazı
Death-Lead demiş ki:Kesinlikle katılıyorum... SD-1 en iyi boost pedallarından biri.. Tabi tube screamer pedallarıda (ts808,ts9) aynı görevi yapmaktadır.. Eğer sade bir tube screamer kullanmak için değilde, sadece boost yapmak için bi pedal istiyorsanız bende sd-1 derim.. Özellikle ds-1 ile çok iyi sonuçlar alnıyor...
Ben ds-1 i daha doğrusu bi dist. pedalının boost olayına pek sıcak bakmıyorum.. Bi Overdrive, overdrive ile boost ediince güzel oluyor ama bi dist. dist. ile boost edilince ses compres ötesi bişey oluyor.. Sustain bile normelden azalıyor.. Bas telleri nden ses çıkmaz oluyor.. Düşünüyorumki ds-1 ile boost için mutlaka lambalı bi amfi gerekiyor..
olayda orda pahalı işte.yoksa süper pedal millet boyuna pedalları 808e dönüştürmek için mod yapıyor 🙂acumenis demiş ki:ts808 ne guzel pedalmıs. hem tonları super hem boost da super. pahalı ama kıydım paraya aldım walla