Suhr Koko Boost'u tek ve net geçerim.
Drive,ı amfiden alıyorum, dolayısıyla sanırım fx loop üzerinden boost yapmam gerekli. sololarda volume artısı için uygun fiyatlı ne tarz bir booster tavsiye edersiniz ?
Boss GE7 tercihedenler var;
EQ pedalı olduğu için soloda daha net duyulmak için EQ ayarı yapabilirsiniz ve aynı zamanda volümü açabiliyorsunuz.
Teşekkürler wickedworm , hiç booster deneyimim olmadı o yüzden soruyorum, siz de bir boosterın klavyede tuşeye hassasiyet ve perküsif etkiyi arttırdığını düşünüyor musunuz ?Xotic Super Sweet Booster. Yan tarafındaki ve içerisindeki dip switchler ile tonu şekillendirebiliyorsunuz.
Xotic Super Sweet Booster. Yan tarafındaki ve içerisindeki dip switchler ile tonu şekillendirebiliyorsunuz.
Teşekkürler wickedworm , hiç booster deneyimim olmadı o yüzden soruyorum, siz de bir boosterın klavyede tuşeye hassasiyet ve perküsif etkiyi arttırdığını düşünüyor musunuz ?
bakacağım teşekkürler.Fender engager booster pedalı da deneyebilirsiniz.
ben de amt ss11a ile kullanacağım bir ampli gibi olmasa da dediğiniz etkiyi biraz da olsa hissederimEvdeki lambalı amfide bahsettiğiniz etki belirgin bir şekilde hissediliyor.
Anladım, allen hindsın eklediğim videosunda bahsetmiş o pedalın o özelliklerinden. Sizdeki pedal satılık mı ?Bir donem xotic rc booster kullandim. Tuse konusunda bir farklilik hissetmedim. Booster olarakta kullanmadim. Clean tonumun sekillenmesi icin clean kanalinda hep acik tuttum. Gerci pedal halen duruyor ama uzunca suredir analog pedal kullanmadigimdan kutusunda yatmakta. Clean de tizleri kısıp biraz bas ve cok az da gain potum acik olarak kullaniyordum. Bu yonde baska bir pedal arayisi hic dusunmedim.