Akustik simülatörü alacağım büyük ihtimalle.Ancak pek başarılı olamayacağını düşünüyorum ses olarak.Bu cihazı kullanmış olanlarınız yazabilirler mi lütfen,gerçeğe yakın bir ses alabiliyor muydunuz yoksa bu aletler birer oyuncak mıdır?
mehmetcan demiş ki:AC-2 değil de AC-3 kullandım. Şahane bi alet. Tonlar süper
şiddetle tavsiye ederim 😛
piezzo modu süper. 8)
ve her türlü sonuç alacağından eminim. the_answer, acoustic in a sına bile yaklaşamıyordum diyosun ama katılmıyorum. zaten üstünde 4 tane mod var, deneyip, gitarına göre tonu bulsaydın, çok güzel sonuçlar alındığını görürdün. belki ton seni tatmin etmemiştir ama abartma yani akustik simulator bu nası akustik yapmaz 😛 😀
neyse...
AC-3 diyorum...
bişey sorcam🙂
sen yazılan yazıları niye okumadan cvp yazıyorsun?
türkrock gitaristlerinin ekipmanlarında yazdıklarımı okumadan böle bişey yokcasına cvp yazmışsın..2 ayrı msjındada benim yazdıklarımı okumamışsın o başlıkta..neyse
şimdi burdada ben kötü bir gitarla a sına bile yaklaşamazsın diyorum sen okadar kötü değil abartma vs vs diyorsun..orda dikkat edersen rg370 ile çok başarılı sonuçlar elde ettiğimi belirtmişim..bi oku msjımı tam bi şekilde öle cvp yaz..boşu boşuna konu sapıyor...
ac-2 yi kullnadım her ayrıntısını biliyorum merak etme çok pedal kullandım,bildiğim bi iş pedal kullanmak..
hala iddia ediyorsan iki adet gitar getircem gel taksime ikisiylede takıp çalıştırcaksın...birinde akustik tonunu aynen yakalayacak diğerinde sadece clean tonunu değiştireceksin...her türlü iddiasına girerim..o pedalı 4 ayrı gitarda denedim hepsinde farklı sonuçlar elde ettik...