Bu bahsettiğin board'u merak ettim ve biraz araştırdım da. Eğer yanlış anlamadıysam tabi, bana normal yapılabilicek bir soft-case'den farklıymış gibi gelmedi. İçine dışardan çoğaltıcı bir priz geliyor ve sanırım oradan bir şekilde, çoklu çıkış kullanarak gücü dağıtmak zorundasın. Yoksa ben mi yanlış anladım?NorMALE demiş ki:kendim de kullandığım ve çok memnun olduğum için.EHX pedal bag tavsiye ederim. içine 10 pedal+adaptörü sığdırdım ve pedalları da kendi aralarında send-return istediğim şekilde bağlayabiliyordum. ama BCB-60 içine farklı büyüklükte pedallar Örneğin bir Big muff sığdırmak mümkün olamayabilir.
Boss BCB-60 genel olarak faydalı ve kullanışlı bir alet ama üstünde oynamaya izin vermiyor, kesinlikle versatil değil. Herşeyi (belkide doğal olarak) kendi pedallarına göre düşünmüşler, içine Boss Wah sığar belki ama diğer wah'lar sığmıyor. Ya da biraz daha büyük pedallar, Silver Dragon DoubleShot gibi. Bence içindeki aksamlar daha üstünde oynanabilir, çıkarılabilir-takılabilir olmalıydı. Kendimize göre düzenleyebiliceğimiz birşekilde. Bunu yapması zor değil ama dediğim gibi adamların satış politikası sanırım.
Yinede gayet kullanışlı. Ben içinde 6 pedal kullanıyorum, Wah pedalınıda dışarıdan bağlıyorum (Yine BCB-60'ın adaptör çıkışını kullanarak). Yakında Wah'ı başka bir adaptörle kullanmam gerekicek, ama ne kadar çok elektrik giriş çıkışı, o kadar dip gürültüsü problemi yaşatıcağı için bu durum beni biraz korkutuyor.