Ben hiçbir markanın temsilcisi değilim arkadaşlar. Ancak BOSS soundu artık benim gibi 40 ına yaklaşan gitaristler için çok sıradan. Ben GTPRO (rack mount) kullandım iki gün denedim: Klasik BOSS soundu, ilk defa BOSS soundu ile karşılaşanlar için iyi ancak bence çok sıkıcı bir cihaz. Yıllardır aynı sound ve hiç yenilik yok.
Pod Live serisi: Çok daha başarılı ve amfi modellemeleri iyi. GT10 dan daha iyi bir seçim.
Zoom G9.2tt: Çift tüplü (12 AX) inanılmaz bir cihaz. Direkt gittim satın aldım ve çok farklı gitarlarla denedim. Her gitarın karakteristiğini ortaya çıkarıyor. Yeni sound yaratmak kolay, amfi, mikrofon kabin modellemeleri çok başarılı. Kullanım çok rahat. Biri 3 boyutlu (yukarı aşağı ve sağsol olarak) 2 adet pedalıyla tüm multi prosesörleri geçiyor. Bırakın Satriani, Rammstein'ı, Steve Vai ninki gibi uçuk efektler için biçilmiş kaftan (3boyutlu pedal harikası). Çok geniş ve bir pedalın bir noyutuna 4 özellik ekleyebilirsiniz, benim gibi soloistlere duyurulur. Yakında Jackson KV2 custom, Soloist Pro custom ve Fender American ile yaptığım kayıtları asacağım. Malmsteen dinleyenler hiçbir amfi ve mikrofon kullanmadan bu seslerin bir prosesörden çıktığına pek inanmayacak, ben şaştım kaldım.
Bence G9 şu an orjinalite, çeşitlilik ve dayanıklılık olarak en iyisi.