MarTI_Jonathan demiş ki:Güzel bir soru 😀 NS eğer aktifse mutlaka efect chain' in içinde "NS" ismi ile mevcuttur (Hatta aktif olmasa bile küçük harfle "ns" olarak mevcuttur). Öncelikle NS yi aktifle. Daha sonra NS sonrasında gelen efektlerin tuşlarını kullanarak, o efektleri NS nin öncesine al (ya da tam tersi, sen nasıl istiyorsan. NS yi efektlerden daha önce kullanmak istiyorsan diğer efekt tuşlarını kullanarak, tüm efektleri NS nin sonrasına da atabilirsin.). Yani "NS" tuşu ayrıeten bulunmadığı için diğer efektlerin tuşlarını kullanarak onları "NS" nin önüne ya da arkasına taşı.
Şu GT6 ne süper alet... Yıllardır kullandığım 3 Single manyetikli bir Squier Stratocaster'ım var. Aletten resmen humbuckerlı, tok, gitar tonları alıyorum ayarlayınca. Konserlerde gitaristler şaşırıyor o gitardan nasıl böyle bir ses çıktı diye. Ben de bu "özel yapım Squier" falan diyorum 🙂 . Valla mucize olsa gerek bu. Boss mühendislerini kutluyorum. Zaten 450$ için bir sürü müşteri buldum ama satamadım bir türlü. Zam yaptım ben de 😆 . Valla aldığım hiçbirşeyden bu kadar memnun kalmamıştım. Hani sevgilin vardır ve askere gitmek zorundasındır, işte o hesap 😀
ne desen haklısın!! 😀
NS olayını da anladım çok teşekkür ediyorum
sattığın gt6 fiyatı bence çok ideal çünkü verdiğin eğitim çok yararlı olur!
Yarattığın tonu effect chain ile cidden tam istediğin hale getirebiliyorsun
çookk ama çook memnunum ben bu aletten , herkese tavsiyem!
yardımların iiçin çok sağol!!!