T
tufan21
arkadaşlar elimde boss gt8 var bunun türkçe kılavuzunu bulamazmıyım veyada bunun fabrika ayarlarına nasıl dönderiyoruz... biliyormusunuz çok acil lazım arkadaşlarım yazarsanız sevinirim....
Dostum heykeli dikilecek adamsın, hızır gibi geldin koydun noktayı bravo. Fabrika ayarlarlarına dönmeyi ilk etapta düşünmemiştim. Sen deyince yaptım sorun halloldu. Çok teşekkürler.Manualde yazan şekilde fabrika ayarlarına dönmeyi de deneyin derim. Sanırım write tuşu ve güç tuşu kombinasyonu yada farklı bi şekilde basılarak olabiliyordu, nette araştırırsanız doğrusu mutlaka vardır.
aynı sorunla karşı karşıyayım da güç tuşu dediğiniz hangısidir acaba
çok teşekkür ederim banada çok iyi olduğunu söyledikleri için almıştım ama hayal kırıklığına uğradım.. gerçi ayarlamayı yapamamışımdırda... hangi siteden indirebilirim patchleri? birde midi kablosu sadece yetiyormu? ses kartına ihtiyaç yokmu? onu bossa atmak için napmam lazım tam olarak ayrıca biraz değil çok çok karışık ben hayatımda böyle alet görmedim. yani gördümde bu en karışıklarından 🙂)Şimdi pek hatırlamasam da yardımcı olmaya çalışayım. Boss gt-8 aslına bakıldığında duruşu ve yaptığı iş ile gerçekten fena sayılmıyacak bir alettir. Hatta vakti zamanında opet gibi gruplarında sanırım kullandığı bir pedaldı. Neyse, bence Boss gt-8 in bir kaç dezavantajından birisi aletin üstündeki kontrol panelinin fazlasıyla karışık olması ve aleti bilgisayara takmak için usb değilde midi kablosu gerekli olması. zaten bunu gören boss firması gt-10 u çıkararak bunları değiştirdi.
Benim bildiğim .syx uzantısı olan hazır patchleri indirebiliyorsun. Kulak ile elden analog şekilde yapmak biraz zorlar adamı. Ama bunu hazır patch indirerek giderebilirsin. Neyse çok uzatmayalım, ilk iş bir tane midi kablosu alacaksın. Bilgisayara bağlayacaksın. Oradan işine yarayacak .syx dosyalarını bulacaksın. Mesela şurada paylaşmışlar bak istersen
Boss GT-8 / GT-10 Patch Paylaşımı -
MyGitar.com Gitar Forumları
Haklısın, çok teşekkür ederim peki kendi yazdığımız prosesorun içerisnde olan tonlardan yola çıkarak ne derece bir ton yazabiliyoruz en iyi ne sonuç veriyor?yok aslında karışık değil ortalama 1 ayda kendini güzelce ele veriyor. Aslında turkrock formlarında konu açma konuyu araştır. Bir arkadaş bayağa onun profu olmuştu. Herşeyini yazmıştı. Ben eski bir kullanıcıyım. Lakin,
-ses kartına ihtiyaç yok
-sadece çift başlı midi kablosu kafi
-tonu bilgisayara yüklüyorsun, bilgisayardan .syx dosyası indiriyorsun(istediğin tonu) sanırım gt-8 in wah pedalını bir kez indir kaldır yapınca o seçtiğin tonu içe alıyordu. Durum bu.
ayrıca her pedal ilk zamanların da biraz kafa karıştırır.