Selamlar, sorunun amfimde olduğunu düşünüyorum, epey araştırdım ve denedim ancak problem devam ediyor o yüzden buraya danışayım dedim.
Sorun özet olarak fx loop kullandığımda abartı bir uğultu sesi olması.
Öncelikle şu şekilde "simple method" kullandığımda sorunsuz çalışıyor;
Ancak aşağıdaki gibi yaptığımda yani fx loop kullandığımda gaini veya booster'ı birazcık artırsam bile uğultu oluyor abartınca değil hafif açtığımda. İlk yöntemde abartsam bile böyle uğultu olmuyor.
abartısız 20 kere kontrol ettim kabloların yerlerini, burada gösterilen gibi bağladığıma eminim.
Uğultu videodaki şekilde;
- gaini sona doğru açtığımda booster açmadığımda
- ya da çok makul bir gain + çok az booster açtığımda
hemen oluşuyor bu ses, ritim falan çalarken pek duyulmuyor ama en ufak palm mute anında hemen çınlıyor.
Sadece gitar(3 gitar denedim), Boss katana artist amfi ve boss ns-2 pedal var kullandığım.
Yapmaya çalıştığım 2 method bu videoda da var, 2. method sorun yaşadığım method :
Sorun özet olarak fx loop kullandığımda abartı bir uğultu sesi olması.
Öncelikle şu şekilde "simple method" kullandığımda sorunsuz çalışıyor;
Ancak aşağıdaki gibi yaptığımda yani fx loop kullandığımda gaini veya booster'ı birazcık artırsam bile uğultu oluyor abartınca değil hafif açtığımda. İlk yöntemde abartsam bile böyle uğultu olmuyor.
abartısız 20 kere kontrol ettim kabloların yerlerini, burada gösterilen gibi bağladığıma eminim.
Uğultu videodaki şekilde;
- gaini sona doğru açtığımda booster açmadığımda
- ya da çok makul bir gain + çok az booster açtığımda
hemen oluşuyor bu ses, ritim falan çalarken pek duyulmuyor ama en ufak palm mute anında hemen çınlıyor.
Sadece gitar(3 gitar denedim), Boss katana artist amfi ve boss ns-2 pedal var kullandığım.
Yapmaya çalıştığım 2 method bu videoda da var, 2. method sorun yaşadığım method :
Son düzenleme: