2 pc de 2 ayrı kabloyla denedim. hatta katanamı sıfırladım. bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu) hatasıyla karşı karşıyım
Evet denedim. Aygıt yöneticisindende kaldırmayı denedimfarklı usb portlardan denediniz mi? aygıt yöneticisinden usb portları kaldırıp pcyi tekrar başlatın.
Deneyip yazcam okeyŞu konuyu okuyabilir misin? Yalnız konuda bahsi geçen tüm yazılımları birebir doğru yere kurmalısın.
![]()
boss tone studio bağlanmıyor
herkese selam yaklaşık 1 hafta önce boss katana 100/212 aldım. bilgisayarıma boss tone studio kurdum fakat fakat defalarca denememe rağmen amfiye bağlayamadım. amfiyi usb ile bağladığımda bilgisayarımda algılıyor fakat boss tone studioda önce driver hatası sonrada amfi bağlı değil olarak...turkrock.com
yepyeni bir usb kablosu aldım sorun çözüldü. tabi paraya da kıydımŞu konuyu okuyabilir misin? Yalnız konuda bahsi geçen tüm yazılımları birebir doğru yere kurmalısın.
![]()
boss tone studio bağlanmıyor
herkese selam yaklaşık 1 hafta önce boss katana 100/212 aldım. bilgisayarıma boss tone studio kurdum fakat fakat defalarca denememe rağmen amfiye bağlayamadım. amfiyi usb ile bağladığımda bilgisayarımda algılıyor fakat boss tone studioda önce driver hatası sonrada amfi bağlı değil olarak...turkrock.com