Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce zuhalmüzikten boss katana 100 ve fender american pro 2 strat aldım.Boss katanayı övmeyeni görmedim şimdiye kadar denemek istedim.Geldi kutudan çıktığı gibi kurdum bilgisayar bağladım ama tonlar gerçekten kötü.Nasıl anlatılır bilmiyorum ama Karanlık Sıkıştırılmış ve olması gerektiği gibi değil.Örnek olarak clean channel olması gerekenden çok daha sıcak istersen trebleyi fulle gain i 0 a çek bassı kapat hala warm hala warm. Videolarda gösterdikleri 30 gain li 50 treble li clean channel cam gibi halbuki ben gaini 0 lıyorum trebleyi fulluyorum elimde fender american strat bırak camı boru gibi ses bune ya. clean channela built in distortion channel koyuyorsun ses duyulucak dinlelicek gibi değil. youtubedan googledan binlerce patch indirdim aynı gitar aynı amfi adam mixe koymuş amfiyi mikrofonlayıp adamın kullandığı patchi indiriyiorum adamınkiyle uzaktan yakından alakası yok ?? binbir çözüm aradım sneaky amps patchlerini indirdim yine aynı şey fxfloorboard indirdim yine aynı eq ları ayarla ayarla yapmadığım kombinasyon kalmadı bir tık iyileştiriyo sesi ama tatmin edici değil. hem ben her ton yapmak istediğimde en basit şarkı için 1 saat eq mu ayarlayacağım.İstediğim tek şey amfiyi fişe takdığım gibi sultans of swings çalacağım diyelim clean i aç azıcık treble ver mid kıs gaini 20 30 lara indir çal yok öyle bişe afedersiniz bok gibi bir ton. Alalı bir ay oldu acaba ürünmü bozuk diyeceiğim ama bilemiyorum göndermeden denemişlerdir diye düşünüyorum veya umarım öyle olur bilmediğim bişeyler var amfi hakkında burayada buyüzden geldim. Umarım benim bilmediğim bişeyler vardır bilen aynı sorunu yaşşayıp düzelten biri varsa yardımcı olabilirse minnet duyarım