Selam herkese. Boss ME-70'i bilenler bilir mod pedalında 10 tane efekt var delay efekti resmen kayboldu 9 tane kaldı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Yani delay konumundayken octave aktif, octave konumundayken harmonist aktif oluyor yerleri kaymış gibi. Flanger ve rotary efektleri de çalışmıyor.Kayboldudan kasıt? Daha açıklayıcı olursanız
Garantisi biteli çok oldu. Sizce yapılabilir bir sorun mu?Faturası varsa garantiye verin, Dışardan yetkisiz müdahele ettirtmeyin.
Denemedim çünkü bilmiyorum nasıl resetlenir bu cihaz?Yazılım sorunu bana kalırsa resetleme ya da fabrika ayarlarına döndürmeyi denedinizmi?
Denedim şimdi reset attım ama olmadı maalesef.Restoring the Factory Settings (Factory Reset)
You can restore the settings in the ME-70 (User patch, tuner
reference pitch, and knob response method (p. E-15)) to the values
set when the unit was shipped from the factory.
1.
Press number pedals 3 and 4 at the same time to
switch to Manual mode (p. E-10).
2.
Hold down [EDIT/EXIT] press MOD Pedal.
“F” appears in the display.
3.
Press [WRITE].
The Tuning Guide flashes.
4.
Press [WRITE] again.
The display flashes and the factory reset is executed.
İçini açtım ama göremedim pil var mı?Kasayı açın icerde saat pili olması gerek, Gt-8 lerde de vardı. Onu çıkarıp 15-20 sn bekleyin takın. Yazılım olarak yapabileceğiniz son müdahele bu olur.
84051 eklentisini görüntüle
İçini açtım ama göremedim pil var mı?
Anladım ilginiz için teşekkürler. En iyisi anlayan birini bulmak olacak.Bu gt-8 board pil ortada görünüyor mainboard ı çevirmeniz gerek, Biraz meşakatli bir olay, Eliniz yatkın değilse bulaşmayın, Devrelere hasar verebilirsiniz.
![]()
Merhaba aynı sorunu uzun bi süredir yaşıyorum zamanla yavaş yavaş her şey kayboluyor resmen servise de gönderdim pek bi sonuç alamadım siz çözdünüz mü merak ettimSelam herkese. Boss ME-70'i bilenler bilir mod pedalında 10 tane efekt var delay efekti resmen kayboldu 9 tane kaldı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ne yapmalıyım? Teşekkürler.84023 eklentisini görüntüle