Ben de bunu yazacaktım da Boss'u çok bilmediğim için karışmak istemedim. Bende de Pod X3 var ve HD500'ün çok gerisinde bir model olduğu halde simülasyon olayında çok başarılı. Bence efektleri de gayet güzel ama genel yorumlarda Boss, Zoom gibi markalardan geride olduğu söylenir hep.Amfi modellemelerinde ve kabin similasyonlarında GT8 ve ME80, line6 modellerinden çok geridedir. ama efect kullanıp ambulans sireni, Uçan daire sesi çıkartayım dersen Boss tercih edebilirsin. O işleri iyi yapıyor.
Ağzımdan kelimeleri aldın valla🙂Sözlükçü mod on: Hemen linçe katılayım, aynı zamanda tarzını yazmayı unutan ve imladan da sınıfta kalan kimbilir kaçıncı üyesiniz 🙂
Sözlükçü öod off: Linç bitti, şimdi ciddiyet.
Şaka bir yana, aslında tercihin @Single_FACTOR 'ün dediği gibi cevap ihtiyacında saklı. Hayli eski model POD'unu -lambalı amfi almasına rağmen- hala kullanan biri olarak, öncelik drive ise Line 6 derim. (Ki sanırım HD500 efekt konusunda da pek geride değil) Line 6 amfi tonlarını taklit etmede çok çok başarılı. Adi, Tahtakale yapımı mikserde bile çok güzel tonlar almışlığım var. Ama ağırlık efekt ise Boss. Zira efekt hadisesindeki tecrübesini kullanmayı iyi biliyor. Tabii sonucu senin kulağın belirler yine de.
Ağzımdan kelimeleri aldın valla🙂