Boss me 90 hakkında

Elektro gitar çalmaya baslamak istiyorum ve aklimda bikac sey takildi amfi mi yoksa prosesor mu kullanmalıyım diye prosesor icin boss me 90 almayi düşünüyorum ama kabin işini nasıl halledeceğimi bilmiyorum

İlk başta kafa karışıklığı yapmaması ve kulağın amfi seslerine aşina olabilmesi için amfi kullanmanızı öneririm. Tabi daha öncesinde bir elektro gitar almayı. 🙂

Elektro gitar olarak da Cort X veya Ibanez Gio RG serisi.

Gitar --> ME90 --> Referans Monitör. (Ev Çalışmaları için)
Gitar --> ME90 --> Kulaklık (Tavsiye: Audio Technica -- Konu komşuyu rahatsız etmeden çalmak için.)
Gitar --> ME90 --> Gitar Kabini (Stüdyo çalışmaları - Live)
Gitar --> ME90 --> Mixer-Hi-Fi çıkış (Kabinin olmadığı yerler olabilir ama mixerin olmadığı bir yer olamaz)
Gitar --> ME90 --> USB,PC(Ses Kartı olarak kullanma özelliği)
Gitar --> ME90 --> Ses Kartı giriş (Dijital ortamda her zamanki tonlarınla kayıt yapabilme imkanı)

Processor ile çok daha komple ve kontrol edilebilir bir sisteme sahip olabilirsin. Ayrıca Katana'dan alamayacağın Wah mah bi ton bok püsür şey de her ihtimale karşı elinin altında bulunur. Benim düşüncem bu şekilde. Tabii ki son karar her zaman müzisyene aittir. Her türlü başarılar diliyorum 🙂

Elektro gitar olarak da Cort X veya Ibanez Gio RG serisi.

Gitar --> ME90 --> Referans Monitör. (Ev Çalışmaları için)
Gitar --> ME90 --> Kulaklık (Tavsiye: Audio Technica -- Konu komşuyu rahatsız etmeden çalmak için.)
Gitar --> ME90 --> Gitar Kabini (Stüdyo çalışmaları - Live)
Gitar --> ME90 --> Mixer-Hi-Fi çıkış (Kabinin olmadığı yerler olabilir ama mixerin olmadığı bir yer olamaz)
Gitar --> ME90 --> USB,PC(Ses Kartı olarak kullanma özelliği)
Gitar --> ME90 --> Ses Kartı giriş (Dijital ortamda her zamanki tonlarınla kayıt yapabilme imkanı)

Processor ile çok daha komple ve kontrol edilebilir bir sisteme sahip olabilirsin. Ayrıca Katana'dan alamayacağın Wah mah bi ton bok püsür şey de her ihtimale karşı elinin altında bulunur. Benim düşüncem bu şekilde. Tabii ki son karar her zaman müzisyene aittir. Her türlü başarılar diliyorum 🙂
Tesekkur ederim ben ton ayarlamayi sevdigimden analog olarak ellemeyi prosesor uzerinden oynamayi seviyorum ve dediginiz gibi wah falan da kullanicagimdan monitor ge prosesor almak en iyisi olucak sanirim

Tesekkur ederim ben ton ayarlamayi sevdigimden analog olarak ellemeyi prosesor uzerinden oynamayi seviyorum ve dediginiz gibi wah falan da kullanicagimdan monitor ge prosesor almak en iyisi olucak sanirim
Ne demek. Maksat sanata ve sanatçıya katkımız olsun. Bu arada bütçe dostu bir monitör istersen M-Audio Bx 3 veya Bx 4 bakabilirsin. Tertemiz ses. Ev ortamı için çok uygun. Film izlerken falan da kullanabilirsin...

Geri