Brian May, Jimmy Page, Clapton ve Jeff Beck'in karizması nasıl çöktü:)

Bu kadar mı aşağılanır be insan... Yuh dedim.

-Majesteleri, ben Brian May. Gitaristim. Tepenizde çok gürültü yaptım, kusura bakmayın
-Ha... O sendin demek?

-Peki sen kimsin?
-Jimmy Page.
-Sen de mi...?
-Evet. Ben de gitar çalıyorum.
-(Brian May): Efendim kendisi benim idollerimdendir. Led Zeppelin'den... (Kraliçede sıfır etki ve reaksiyon...)

-Senin adın ne canım?
-Eric Clapton.
-Öyle mi? Ne kadardır çalıyorsun?

Sıranın en sonundaki Jeff Beck'e söyleyecek söz kalmaz...
-Efendim bendeniz Jeff Beck.
-Hı hı... Peki.

Son düzenleme:
1738868239472.webp

Yalakalık kötü bi hastalıktır, tedavisi yok.
Şu dönemde orta çağ monarşisini devam ettirmekte ısrarlı bi zihniyet ve bunların kortejlerini toplanıp dizilerek izleyen monarşi sevici şak şakçılar var.
Bunların kralını da kraliçesini de iplemem.
totom ile gülüyorum törenlerini görünce.

Son düzenleme:
Yalakalık kötü bi hastalıktır, tedavisi yok.
Aynı şeyi başka şekilde ifade edelim.
Burada neden Ritchie Blackmore yok acaba? 🤣 Cream, Yardbirds, Zeppelin, Queen derken Deep Purple'ın efsane gitaristi de burada olabilirmiş pekala.
Bence teklif gitmiştir hatta.
Ama Blackmore'un cevabına dair tahminimi buraya yazmayayım.

Geçenlerde Rory Gallagher'ın bir klibine denk geldim; Blackmore ile yüz hatlarının benzerliği çarpıcı idi. Blackmore'da İrlandalı kanı olabileceği o zaman aklıma geldi ki, bu pek çok şeyi açıklar🤣

Aynı şeyi başka şekilde ifade edelim.
Burada neden Ritchie Blackmore yok acaba? 🤣 Cream, Yardbirds, Zeppelin, Queen derken Deep Purple'ın efsane gitaristi de burada olabilirmiş pekala.
Bence teklif gitmiştir hatta.
Ama Blackmore'un cevabına dair tahminimi buraya yazmayayım.

Geçenlerde Rory Gallagher'ın bir klibine denk geldim; Blackmore ile yüz hatlarının benzerliği çarpıcı idi. Blackmore'da İrlandalı kanı olabileceği o zaman aklıma geldi ki, bu pek çok şeyi açıklar🤣
Paraya sıkıştıkları bi dönem geçirdikleri zamanda teklif gittiyse bilemem 😄
ama şaka bi yana; müzik dünyasında miraslar bırakan üst seviye müzisyenlerin, orta Çağ artığı bi geleneğin önünde süklüm püklüm durmalarından rahatsız oldum.

Gerçi dördü de İngiliz oldukları için onlara pek koymamıştır.
Zararın neresinden dönülürse kârdır misali iyiki Blackmore ve Jon Lord yoktu aralarında.
Sözde kraliçeye kendisini iyi hissetirmek için yapılan bu kepazeliğin içinde
Michael Angelo, Malmsteen ve Michael Romeo olsaydı işte o zaman kendimi sırtımdan bıçaklanmış gibi hissederdim.

Ben bide üst seviye bi müzisyen insanın futbol denilen saçmalığı izleyip takım tutmasını yakıştıramıyorum.

Son düzenleme:
2005 yılı İngiliz Müzik Endüstrisi için bi cins resepsiyon.. Buckhingham'da olay. Kraliçe de ev sahibi, onur misafiri vb gibi katılmış... yani Kraliçe değil sarayın bile haberi yoktur kimin davet edileceğinden. Ama en azından danışman olacak eşşekler bir bilgilendirseymiş önden.

Kadının genel karakteri ve mizacı böyle. İngiltere olimpiyatları için çekilmiş tanıtım filmini de alıp buraya koyun. Sonuç değişmeyecek. 25 yaşında ki taç giyme törenini de koyun kadın açısından sonuç değişmeyecek. Ortada aşağılama yok. Nasıl bir gözle ve zihinle baktığınız önemli.

Ha tabi bir de şu var Brian May'e 2023 yılında SİR ünvanı vererek daha da aşağılamışlar.

Bunu izleyince birden aklıma İbrahim Tatlıses ve Reis ikilisi geldi.

2005 yılı İngiliz Müzik Endüstrisi için bi cins resepsiyon.. Buckhingham'da olay. Kraliçe de ev sahibi, onur misafiri vb gibi katılmış... yani Kraliçe değil sarayın bile haberi yoktur kimin davet edileceğinden. Ama en azından danışman olacak eşşekler bir bilgilendirseymiş önden.
Ve fakat Birleşik Krallık'ta yaşayıp da bunların bir tanesinin bile kim olduğunu bilmemek biraz tuhaf değil mi ya? Ben onu çözemedim. Adamlar yaşayan efsane. Oasis veya Blur değil ki söz konusu olan 🤣

Geri