İzmir British Alternative müzik yapalım mı? 🥰

37 yaşındayım, İzmir’de yaşıyorum. Bambaşka bir kariyerim olmasına rağmen müzik yapmak istiyorum. Amatör olarak şarkı söylüyorum. Özellikle 80’ler ve 2000’ler aralığında British alternatif müziğini seven ve kariyer hedefi olmayıp zevk için arada stüdyoya girelim eğlenelim diyen yetişkin bireyler varsa tanışmak isterim ☺️ Gitar, bass, davul şart ama klavye de varsa süper olmaz mı? 🥰 Pek umudum yok ama umarım birileri denk gelir 🙂

37 yaşındayım, İzmir’de yaşıyorum. Bambaşka bir kariyerim olmasına rağmen müzik yapmak istiyorum. Amatör olarak şarkı söylüyorum. Özellikle 80’ler ve 2000’ler aralığında British alternatif müziğini seven ve kariyer hedefi olmayıp zevk için arada stüdyoya girelim eğlenelim diyen yetişkin bireyler varsa tanışmak isterim ☺️ Gitar, bass, davul şart ama klavye de varsa süper olmaz mı? 🥰 Pek umudum yok ama umarım birileri denk gelir 🙂
Merhaba ozelden mesaj atiyorum numarani birakirsan goruselim ayni fikirdeyiz.eger altyapi saglam ise ustune insaa ederiz.bateri caliyorum 22 yildir son 10 yil aktif degil dusunursen goruselim vekliyorum 😉

selamlar,hala gitarist aranıyor mu?flamenko tarzı hariç, aşağı yukarı repertuara almak isteyebileceğiniz her şarkıyı solo veya ritm çalabilirim.kendi işimi yaptığımdan dolayı zaman sorunum da yok.

Selamlar @chug.rock hesabima bakabilirsiniz peeformans videosu icin lead gitar olmak isterim ama british alternative örneği olarak neler var aklinizda bana instadan yazabilir misiniz?

37 yaşındayım, İzmir’de yaşıyorum. Bambaşka bir kariyerim olmasına rağmen müzik yapmak istiyorum. Amatör olarak şarkı söylüyorum. Özellikle 80’ler ve 2000’ler aralığında British alternatif müziğini seven ve kariyer hedefi olmayıp zevk için arada stüdyoya girelim eğlenelim diyen yetişkin bireyler varsa tanışmak isterim ☺️ Gitar, bass, davul şart ama klavye de varsa süper olmaz mı? 🥰 Pek umudum yok ama umarım birileri denk gelir

10 Yıldır Gitar Çaşıyorum Kendi bestelerim var ayrıca perküsyon Ritimlerine hakimim Pop rock arabesk Çalıyorum iletişime Geçebiliriz isterseniz?..

10 yıldır Gitar çalıyorum Sahne Alıyorum Kendi bestelerim var Stüdyo Tanıdığım var Kayıt Rahatlıkla Alabiliriz ?..

Geri