J jasonbecker 11 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Yardımcı olabilicek biri yok mu ya kocaman forumda 🙂
Dikenlitel 11 Mayıs 2020 #3 Power: ON (Burası çokomelli.) 🙂 Volume: 1'den az. (Evdeyim) Treble: 6 Bass: 5
J jasonbecker 11 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Dikenlitel demiş ki: Power: ON (Burası çokomelli.) 🙂 Volume: 1'den az. (Evdeyim) Treble: 6 Bass: 5 Hepsini görmek için tıklayın... Treble ve bass ayarlamak için diğer eve gitmek zorundayım blackstar ıd serisinin gözü kör olsun
Dikenlitel demiş ki: Power: ON (Burası çokomelli.) 🙂 Volume: 1'den az. (Evdeyim) Treble: 6 Bass: 5 Hepsini görmek için tıklayın... Treble ve bass ayarlamak için diğer eve gitmek zorundayım blackstar ıd serisinin gözü kör olsun
Ozzfish 11 Mayıs 2020 #5 Şarkıda adam gibi karakteristik bir gitar tonu yok ki yardımcı olalım, herhangi bir anfi ile gaini açıp treble'ı köklesen bu sesi alırsın zaten.
Şarkıda adam gibi karakteristik bir gitar tonu yok ki yardımcı olalım, herhangi bir anfi ile gaini açıp treble'ı köklesen bu sesi alırsın zaten.
J jasonbecker 11 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Ozzfish demiş ki: Şarkıda adam gibi karakteristik bir gitar tonu yok ki yardımcı olalım, herhangi bir anfi ile gaini açıp treble'ı köklesen bu sesi alırsın zaten. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam videoları izliyorum herkes kafasına göre takılmış şarkının stüdyo kaydında ki tonuna ulaşmak istiyorum sadece denedim baya ama çıkmıyor
Ozzfish demiş ki: Şarkıda adam gibi karakteristik bir gitar tonu yok ki yardımcı olalım, herhangi bir anfi ile gaini açıp treble'ı köklesen bu sesi alırsın zaten. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam videoları izliyorum herkes kafasına göre takılmış şarkının stüdyo kaydında ki tonuna ulaşmak istiyorum sadece denedim baya ama çıkmıyor
LuciferioN 12 Mayıs 2020 #7 Sanırım bu linkteki gitardan edinmeniz gerek. Murat Kekilli imzalı. Koleksiyonluk Elektro Akustik Fenderİlan No: 803863395 https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yonluk-elektro-akustik-fender-803863395/detay
Sanırım bu linkteki gitardan edinmeniz gerek. Murat Kekilli imzalı. Koleksiyonluk Elektro Akustik Fenderİlan No: 803863395 https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yonluk-elektro-akustik-fender-803863395/detay
J jasonbecker 12 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 LuciferioN demiş ki: Sanırım bu linkteki gitardan edinmeniz gerek. Murat Kekilli imzalı. Koleksiyonluk Elektro Akustik Fenderİlan No: 803863395 https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yonluk-elektro-akustik-fender-803863395/detay Hepsini görmek için tıklayın... Galiba kendi tonlarımla yetinmeliyim ')
LuciferioN demiş ki: Sanırım bu linkteki gitardan edinmeniz gerek. Murat Kekilli imzalı. Koleksiyonluk Elektro Akustik Fenderİlan No: 803863395 https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yonluk-elektro-akustik-fender-803863395/detay Hepsini görmek için tıklayın... Galiba kendi tonlarımla yetinmeliyim ')
R ray vaughan 12 Mayıs 2020 #9 3 tane düğme var zaten amfinin üstünde. 2 dakika oynasan yakın bişey çıkarırsın. öyle aman aman bişey de yok zaten. gaini aç oldu bitti.
3 tane düğme var zaten amfinin üstünde. 2 dakika oynasan yakın bişey çıkarırsın. öyle aman aman bişey de yok zaten. gaini aç oldu bitti.
J jasonbecker 12 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #10 ray vaughan demiş ki: 3 tane düğme var zaten amfinin üstünde. 2 dakika oynasan yakın bişey çıkarırsın. öyle aman aman bişey de yok zaten. gaini aç oldu bitti. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam zaten çok yakın tonlara ulaşıyorum grup olarak kayıt alıcaz orijinali için sormuştum yinede sağolun
ray vaughan demiş ki: 3 tane düğme var zaten amfinin üstünde. 2 dakika oynasan yakın bişey çıkarırsın. öyle aman aman bişey de yok zaten. gaini aç oldu bitti. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam zaten çok yakın tonlara ulaşıyorum grup olarak kayıt alıcaz orijinali için sormuştum yinede sağolun
ENDERBABA 14 Mayıs 2020 #11 İnstagram vs bir yerden Tuncer Tunceli'ye mesaj atmayı deneyebilirsin, yanılmıyorsam o çalmıştı albüme, cevap verir muhtemelen.
İnstagram vs bir yerden Tuncer Tunceli'ye mesaj atmayı deneyebilirsin, yanılmıyorsam o çalmıştı albüme, cevap verir muhtemelen.
J jasonbecker 14 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 ENDERDAYI demiş ki: İnstagram vs bir yerden Tuncer Tunceli'ye mesaj atmayı deneyebilirsin, yanılmıyorsam o çalmıştı albüme, cevap verir muhtemelen. Hepsini görmek için tıklayın... Şansımı deniyim teşekkürler
ENDERDAYI demiş ki: İnstagram vs bir yerden Tuncer Tunceli'ye mesaj atmayı deneyebilirsin, yanılmıyorsam o çalmıştı albüme, cevap verir muhtemelen. Hepsini görmek için tıklayın... Şansımı deniyim teşekkürler