Bu Gitar Adam Olur Mu ? (custom 60's Ostim Signature)

Arkadaşlar gitarı henüz tamamlayamadım. Eski gitardan çıkma teller var üstünde. Baştan savma bir topraklama var. Sadece ufak bir sap ayarı yaptım. Entonasyon falan yok henüz. Üst eşik tam uymadı vs vs. Maaşı aldığımda hepsini halledeceğim 😀 Şimdilik bu hali ile küçük bir sound paylaşayım dedim. Cub 12r ile sadece hafif bir reverb açtım efekt olarak.

Zamanında stüdyoya girdiğimizde arkadaşın ipod u ile kayıt alırdık. Cayır cayır metal yapmamıza rağmen evde tekrar dinleyince herkes kendini duyardı. Apple ses kaydı işinde iyi 😀

Made in İtaly potanslar buna işaret ediyor. Lakin early model olması sebebiylen marka logosu henüz oluşmamış ya da şirket resmi olarak kurulu olmadığı için(bir ihtimal) headstock'ta marka olmayabilir. Biz de bulgarlara laf atıyorduk İtalyan çıktı iyi mi ? 🙂 Bu arada konu hortlamışken hazır, yine ses kaydı isterük diyesim var hatta dedim bile 🙂

O linkte görülmeyebilir ya da açamayanlar için buraya ekliyorum

Oha dedim sadece.

Malesef gitarı bitirdikten sonra sahibine geri verdim. Ne kadar güzel olsa da ağacı çok hafif olduğundan hoşuma gitmedi gitar 😀 Şuan başka bir proje bitirdim. Avatarımdaki gitar ile yakın zamanda bir kaç kayıt atacağım🙂

Selamlar, projeniz ilham verici. Zevkle okudum her sayfayı. Benden de bir katkı olsun gitarın modeli İtalyan Eko Cobra iii olarak çıkıyor.
Linkte çok güzel fotoğrafları ve ses kaydı var.
1968 EKO Cobra III: Wutzdog Guitars - Finest Vintage Guitars

Yalnız dikkatimi gitarda 2 adet swich bulunması çekti. Kullandınızmı acaba ne işe yarıyorlar?
Hocam switchleri kullandım. Teknik olarak açıklama yapamam ama ton yelpazesini baya genişletiyordu.

Geri