Ned Stark Pazar 16:57 #1 Gitara yeni başlayacağım ve bugün bu gitarı sipariş ettim, sizce siparişi iptal ediyim mi nasıl? https://www.rotamuzik.com/urun/squier-fsr-sonic-stratocaster-hss-akcaagac-klavye-2ts-elektro-gitar
Gitara yeni başlayacağım ve bugün bu gitarı sipariş ettim, sizce siparişi iptal ediyim mi nasıl? https://www.rotamuzik.com/urun/squier-fsr-sonic-stratocaster-hss-akcaagac-klavye-2ts-elektro-gitar
Emrahd Pazar 18:34 #2 Gayet güzel gitar. Sıfır zaten. İleride elden çıkarması da kolay. Hayırlı olsun.
Ned Stark Pazar 18:49 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emrahd demiş ki: Gayet güzel gitar. Sıfır zaten. İleride elden çıkarması da kolay. Hayırlı olsun. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam bu fsr ya elden çıkarması o yüzden mi kolay olur? Alırken öyle düşünüyordum şahsen.
Emrahd demiş ki: Gayet güzel gitar. Sıfır zaten. İleride elden çıkarması da kolay. Hayırlı olsun. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam bu fsr ya elden çıkarması o yüzden mi kolay olur? Alırken öyle düşünüyordum şahsen.
helldorado Pazar 20:13 #4 Ned Stark demiş ki: Hocam bu fsr ya elden çıkarması o yüzden mi kolay olur? Alırken öyle düşünüyordum şahsen. Hepsini görmek için tıklayın... fsr nedir hocam
Ned Stark demiş ki: Hocam bu fsr ya elden çıkarması o yüzden mi kolay olur? Alırken öyle düşünüyordum şahsen. Hepsini görmek için tıklayın... fsr nedir hocam
Ned Stark Pazar 20:18 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 helldorado demiş ki: fsr nedir hocam Hepsini görmek için tıklayın... Fender special run, bu gitarlar sınırlı sayıda oluyor
helldorado demiş ki: fsr nedir hocam Hepsini görmek için tıklayın... Fender special run, bu gitarlar sınırlı sayıda oluyor
YBamac Pazar 20:27 #6 Ned Stark demiş ki: Fender special run, bu gitarlar sınırlı sayıda oluyor Hepsini görmek için tıklayın... Dostum, gitar 255 dolar. Sınırlı sayıda olsa ne olmasa ne. Başlangıç için güzel gitar. Al güzel güzel çal 👍
Ned Stark demiş ki: Fender special run, bu gitarlar sınırlı sayıda oluyor Hepsini görmek için tıklayın... Dostum, gitar 255 dolar. Sınırlı sayıda olsa ne olmasa ne. Başlangıç için güzel gitar. Al güzel güzel çal 👍
rga742 Pazar 21:35 #7 Ned Stark demiş ki: Hocam bu fsr ya elden çıkarması o yüzden mi kolay olur? Alırken öyle düşünüyordum şahsen. Hepsini görmek için tıklayın... Fsr olmayan herhangi bir hss squier strattan ne farkı var
Ned Stark demiş ki: Hocam bu fsr ya elden çıkarması o yüzden mi kolay olur? Alırken öyle düşünüyordum şahsen. Hepsini görmek için tıklayın... Fsr olmayan herhangi bir hss squier strattan ne farkı var
Ned Stark Pazar 22:19 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 rga742 demiş ki: Fsr olmayan herhangi bir hss squier strattan ne farkı var Hepsini görmek için tıklayın... Hiçbir şey sadece daha havalı
rga742 demiş ki: Fsr olmayan herhangi bir hss squier strattan ne farkı var Hepsini görmek için tıklayın... Hiçbir şey sadece daha havalı
D drphilosophia Pazar 22:51 #9 Ned Stark demiş ki: Hiçbir şey sadece daha havalı Hepsini görmek için tıklayın... farkı yoksa sırf havalı diye isme para verme. Normali al bence. Gerek yok fsr olmasın.
Ned Stark demiş ki: Hiçbir şey sadece daha havalı Hepsini görmek için tıklayın... farkı yoksa sırf havalı diye isme para verme. Normali al bence. Gerek yok fsr olmasın.
Ned Stark Pazar 23:30 Konu Sahibi Konu Sahibi #10 drphilosophia demiş ki: farkı yoksa sırf havalı diye isme para verme. Normali al bence. Gerek yok fsr olmasın. Hepsini görmek için tıklayın... İndirimde olduğu için normaliyle aynı fiyatta aldım
drphilosophia demiş ki: farkı yoksa sırf havalı diye isme para verme. Normali al bence. Gerek yok fsr olmasın. Hepsini görmek için tıklayın... İndirimde olduğu için normaliyle aynı fiyatta aldım