Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk kez gitara başlayacağım. bütçem 20 - 25 bin tl arası. 2. el olarak şöyle bir gitar ve amfisi başlangıç için nasıldır? fiyatta pazarlık payı da var düşürüyor daha satıcı
Hardcase yoktur. Softcase ile verilecektir. Saddlelardan birinin rengi değişik. zamanında orjinal renkte bulamamıştım. Yanında sıfır tel hediyemdir takmaya üşendim. Fretler iyi durumdadır. Köprü ve sap manyetikleri modifiyelidir. Stok manyetiklerden daha iyi olduğu iddia edilmekte. Havalesi...
Hardcase yoktur. Softcase ile verilecektir. Saddlelardan birinin rengi değişik. zamanında orjinal renkte bulamamıştım. Yanında sıfır tel hediyemdir takmaya üşendim. Fretler iyi durumdadır. Köprü ve sap manyetikleri modifiyelidir. Stok manyetiklerden daha iyi olduğu iddia edilmekte. Havalesi...
farklı şehirde nasıl olacak ki. açıklamaya da önce havale sonrasında kargo. sorumluluk ve her şey size ait gibi cümleler yazılmış. tabi kendisine bir sözüm yok yanlış anlamasın ama güvenemiyorum bu tür alışverişlere. yüz yüze olmasını yeğlerim
solitude71 bey sabit köprü alacağım o halde ben. schecter sgr 01 gitarı hoşuma gitti. rock metal için de hambuckerleri faydalıymış. 2. ele de güvenemiyorum sıfır alacağım. amfi konusunda da o amfi konusunu inceledim blackstar v3 alacağım herkes onu önermiş. yarın bu ürünleri gidip mağazada bizzat kendim deneyeceğim
sabit köprü olması gerekli +++
başka var mı dikkat etmem gereken bu tür bir şey?
Ezelden beri bitmeyen arayıştır hangi başlangıç amfisini alayım...? Hiç kimse zahmet edip sağ üstteki Arama kutusunu kullanıp daha önce forumda bin kere yazılmış bilgilendirmeleri okumadığı, aynı soruyu soran 400 kişiye ne cevap verilmiş bakmadığı ve hatta bu konuda sabit bir başlık varken ona...
hangisini... 10-20-40 Watt olanları var... hoparlör çapı ve evde yeni başlayan için 20 daha ideal, fiyatı da makul... ben 40 alırdım ama bütçe kısıtlıysa ve o ses hacmine ihtiyacın yoksa 20 gayet iyi