Gitarı yeni öğrenen birisiyim ve Andy timmons hayranıyım. Gitarı çalmayı onun sayesinde sevdim.
Ve Ibanez ile olan bir ortaklık sonucu olan imzalı bir gitarı var. Bu gitar cidden üst seviye bir gitar mıdır yoksa sırf imzadan dolayı şişirilen bir gitar mı ?
Uzun yıllar gerekli amfi prosesör pedal kombinasyonlarıyla iş görecek bir potansiyelde mi ?
Şimdi diyeceksiniz ki kardeşim daha gitarı tamamen çalamıyorsun bile nedir bu pahalı gitar sorma isteğin ? Kuzenim amerikadan gelecek ve 18 yaşımı ekimde dolduracağım hediye olarak istedigim gitarı temin edebileceğini söyledi benimde aklıma direk tabiki bu geldi.
Gitarın modeli: IBANEZ AT10P
Sap Tİpi: AT 1pc Akçaağaç n w/KTS™ TITANIUM
Gövde: Kızılağaç
Klavye: Akçağaç
Perde: Jumbo perde w/Premium fret edge treatment
Köprü: Wilkinson® WV6-SB
Sap Manyetiği: DiMarzio® The Cruiser® (H) (Passive/Ceramic)
Middle Manyetiği: DiMarzio® The Cruiser® (H) (Passive/Ceramic)
Köprü Manyetiği: DiMarzio® AT-1™ (H) Passive/Alnico)
Şunu belirteyim öncelikle hemen satın almayacağım için öneri konusuna mesaj olarak yazmadım.
Gitarı eleştirmek üzerine bir konu açmak istedim. Bunun bilincindeyim. Yinede o konuya mesaj yazmam daha doğruysa konuyu sildirebilirm.
Ve Ibanez ile olan bir ortaklık sonucu olan imzalı bir gitarı var. Bu gitar cidden üst seviye bir gitar mıdır yoksa sırf imzadan dolayı şişirilen bir gitar mı ?
Uzun yıllar gerekli amfi prosesör pedal kombinasyonlarıyla iş görecek bir potansiyelde mi ?
Şimdi diyeceksiniz ki kardeşim daha gitarı tamamen çalamıyorsun bile nedir bu pahalı gitar sorma isteğin ? Kuzenim amerikadan gelecek ve 18 yaşımı ekimde dolduracağım hediye olarak istedigim gitarı temin edebileceğini söyledi benimde aklıma direk tabiki bu geldi.
Gitarın modeli: IBANEZ AT10P
Sap Tİpi: AT 1pc Akçaağaç n w/KTS™ TITANIUM
Gövde: Kızılağaç
Klavye: Akçağaç
Perde: Jumbo perde w/Premium fret edge treatment
Köprü: Wilkinson® WV6-SB
Sap Manyetiği: DiMarzio® The Cruiser® (H) (Passive/Ceramic)
Middle Manyetiği: DiMarzio® The Cruiser® (H) (Passive/Ceramic)
Köprü Manyetiği: DiMarzio® AT-1™ (H) Passive/Alnico)
Şunu belirteyim öncelikle hemen satın almayacağım için öneri konusuna mesaj olarak yazmadım.
Gitarı eleştirmek üzerine bir konu açmak istedim. Bunun bilincindeyim. Yinede o konuya mesaj yazmam daha doğruysa konuyu sildirebilirm.
Son düzenleme: