O notu düşen de goy goy yapmayanlara atarlanıyor bu arada... Bu ne kırılganlıktır anlamıyorum; yani dalga geçmek başka, öyle ya da böyle cevap vermek başka şey. Bunların hepsini aynı kefeye koyuyor, çünkü öyle işine geliyor. Başlık sanki "bak ben size demiştim, yine dalga geçtiniz işte" demek için açılmış. Bunlar çok tuhaf şeyler. Üstüne bir de 34 yaşında gözüküyor ama üslup ergen gibi. Yaş kısmını öylesine mi doldurmuş, yoksa kırılganlıktan dolayı yaşını da büyük mü yazmış? Kambur kambur üstüne...Arkadaşın konu içeriği hatalı ne dediğini anlatamamış. Arama kısmında konuyu araştırmamış bu konuda hem fikiriz. Ancak bu dalga konusu gerçekten artık abartılıyor. Goygoycu doldu forum canı sıkılan konu başlıklarında goy goy yapıyor. Gidin ekşide farklı forumlarda takılın yada goy goy konu başlığı açın. Birisinin lütfen goy goy yapmayın diye not düşmesi üzücü.
Yaş olayı nedir sürekli yaş mevzusu dönüyor, yaş ile ilgisi yok 🙂 kırıcı olmamak adına daha da yazmıyorum. Şurada aylardır müzisyen arıyorum, sorunların yaş ile ilgili olmadığını anladım ben 🙂 sorunlar çok başka... saygılarO notu düşen de goy goy yapmayanlara atarlanıyor bu arada... Bu ne kırılganlıktır anlamıyorum; yani dalga geçmek başka, öyle ya da böyle cevap vermek başka şey. Bunların hepsini aynı kefeye koyuyor, çünkü öyle işine geliyor. Başlık sanki "bak ben size demiştim, yine dalga geçtiniz işte" demek için açılmış. Bunlar çok tuhaf şeyler. Üstüne bir de 34 yaşında gözüküyor ama üslup ergen gibi. Yaş kısmını öylesine mi doldurmuş, yoksa kırılganlıktan dolayı yaşını da büyük mü yazmış? Kambur kambur üstüne...
Yaşı konusunda bile dürüst davranmayan insanları muhatap almak istemiyorum; kişisel tercih. Bu forum özelinde bir mesele biraz da.Yaş olayı nedir sürekli yaş mevzusu dönüyor, yaş ile ilgisi yok 🙂 kırıcı olmamak adına daha da yazmıyorum. Şurada aylardır müzisyen arıyorum, sorunların yaş ile ilgili olmadığını anladım ben 🙂 sorunlar çok başka... saygılar
Arkadaşın konu içeriği hatalı ne dediğini anlatamamış. Arama kısmında konuyu araştırmamış bu konuda hem fikiriz. Ancak bu dalga konusu gerçekten artık abartılıyor. Goygoycu doldu forum canı sıkılan konu başlıklarında goy goy yapıyor. Gidin ekşide farklı forumlarda takılın yada goy goy konu başlığı açın. Birisinin lütfen goy goy yapmayın diye not düşmesi üzücü.