Merhaba,
Ne tarz çalmak istiyorsunuz ilk önce bunu açıklarsanız daha iyi tavsiyeler alabilirsiniz.
Jazz, Blues, rock, metal veya şarkı adlarından örnek verirseniz o tarza uygun gitar tavsiyesi verilebilir.
Fender Çinde Squier markası olarak gitarlar üretiyor. Aslında orta seviye bile bir gitar değildir, ben giriş seviyesi olarak bakıyorum.
Bazı gitaristler bu gövdeyi seviyorlar, yaptıkları tarz için uygun olabilir, bunu da saygı duyuyorum.
Ama her tarza giden bir gitar değildir. Özelikle gainli şarkılarda zayıf kalır.
Ayrıca bu gitara 11.000TL vereceğime Dore Müzik'ten 3.250 TL SX Telecaster Amerikan Dış budaklı alırdım.
Muhtemelen aynı soundu hatta Amerikan ağaçlı olanlardan daha da iyi sound alacağıma eminim.
Modifikasyon yapmaya uygun ve formda bu modifikasyonlar anlatılıyor.
SX Telecaster Elektro Gitar (3-Tone Sunburst) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr
Yazdığınız rakama bakınca benim tercihim, 11.626 TL'ye Do re müzikten PRS SE Standart 24 alırdım.
Neden alırdım?
1. Her tarz da (Jazz, Blues, rock, metal) çalabilirsiniz.
2. Manyetikleri Single ve Humbucker olarak kullanılabilyor.
3. Klavyesi daha rahat bir gitar
4. İkinci elde daha rahat satarsınız
5. Modifikasyona ihtiyacı yok.
6. Orta seviye bir gitar, Amerikan gitar alan kadar sizi idare eder.
PRS SE Standard 24 Elektro Gitar(Translucent Blue) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr