evet arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi bu sahte mi
ayrıca sahte gibson les paul nasıl anlaşılır yanıtlarsanız çok sevinirim
ayrıca sahte gibson les paul nasıl anlaşılır yanıtlarsanız çok sevinirim
buna baktım fakat fotoğrafları okadar detaylı değil
neden saklıyorlar seri no yu meraktan soruyorum
Ben de diyordum Tarantino bu hikayeleri nereden buluyor. Meğer gerçekmiş 🤣Herhangi bir yanlışlık yapmıyorsam ben bu gitarı biliyorum.
Bundan 1,5 yıl kadar önce letgo da bir hatun (ama öyle böyle değil. Evi arabayı sattırır adama. Buluştum çünkü gitar için) bu gitarı 5.000 liraya satıyordu. Fiyattan şüphelendim ama şeytanda dürttü yani. Mesaj attım. Öğrenci olduğunu. Doğum günü hediyesi olarak erkek arkadaşının verdiğini çalamadığını paraya ihtiyacı olmadığı için gitar ve fiyatlarından da anlamadığını ve bu fiyatın uygun olabileceğini düşündüğü için bu şekilde sattığını söyledi.
Adres ver alıcam dedim. Abilerim hatun bana acarkent adresi attı. Üşenmedim Ataköy'den taaa acarkente gittim. Yani yaşadığı yer ve hayatı birde hatunu görünce " ahanda olm şeytan senin yanında yine" dedim içimden. Neyse gitarı aldım elime " sanki bir halttan anlıyormuşum gibi" aşa çevir yukarı kaldır göz hizala bak falan derken hatun dedi siz baya anlıyorsunuz bana çalmasını öğretirmisin dedi. Abilerim o anda aklıma gelen tek şey benim manitanın " beni aldattığında senden ayrılırım ama yaşadığım sürece sana hayatı zindan ederim ona göre başkalarına yürü" sözü geldi. Neyse hihihi falan gülerken sapta sanki çatlama gibi bir şey gördüm. Hemen john Wick bakışımı atarak sanırım bu gitarda sorun var. Siz dürüst olursanız bende dürüst olacağım dedim ama aklımda sadece gitarın ya çatlak olduğu yada tamir gördüğü fikri var.
Valla Hatun beni bir halt zannedip çatır çatır anlattı gitarın sahte olduğunu. Aslında erkek arkadaşının yıllardır bu tarz pahalı veya zor bulunan gitarları çin ve hindistanda sahtelerini yaptırıp burada piyasada sattıklarını anlattı.
instası var mı lazım olur yani her zaman b c d planları olmalı erkek adamın 😀 fekat acarkent sorunlu bir yer ultra zengini de var beyazdan para kıranı da kolpaçino özgür bey vs olanları.. tehlikeli yer yani ne çıkacağı belli değil. hatun da anakonda çıkabilir ona bile dikkat etmek gerek 😀Herhangi bir yanlışlık yapmıyorsam ben bu gitarı biliyorum.
Bundan 1,5 yıl kadar önce letgo da bir hatun (ama öyle böyle değil. Evi arabayı sattırır adama. Buluştum çünkü gitar için) bu gitarı 5.000 liraya satıyordu. Fiyattan şüphelendim ama şeytanda dürttü yani. Mesaj attım. Öğrenci olduğunu. Doğum günü hediyesi olarak erkek arkadaşının verdiğini çalamadığını paraya ihtiyacı olmadığı için gitar ve fiyatlarından da anlamadığını ve bu fiyatın uygun olabileceğini düşündüğü için bu şekilde sattığını söyledi.
Adres ver alıcam dedim. Abilerim hatun bana acarkent adresi attı. Üşenmedim Ataköy'den taaa acarkente gittim. Yani yaşadığı yer ve hayatı birde hatunu görünce " ahanda olm şeytan senin yanında yine" dedim içimden. Neyse gitarı aldım elime " sanki bir halttan anlıyormuşum gibi" aşa çevir yukarı kaldır göz hizala bak falan derken hatun dedi siz baya anlıyorsunuz bana çalmasını öğretirmisin dedi. Abilerim o anda aklıma gelen tek şey benim manitanın " beni aldattığında senden ayrılırım ama yaşadığım sürece sana hayatı zindan ederim ona göre başkalarına yürü" sözü geldi. Neyse hihihi falan gülerken sapta sanki çatlama gibi bir şey gördüm. Hemen john Wick bakışımı atarak sanırım bu gitarda sorun var. Siz dürüst olursanız bende dürüst olacağım dedim ama aklımda sadece gitarın ya çatlak olduğu yada tamir gördüğü fikri var.
Valla Hatun beni bir halt zannedip çatır çatır anlattı gitarın sahte olduğunu. Aslında erkek arkadaşının yıllardır bu tarz pahalı veya zor bulunan gitarları çin ve hindistanda sahtelerini yaptırıp burada piyasada sattıklarını anlattı.
Abimmm.Ben de diyordum Tarantino bu hikayeleri nereden buluyor. Meğer gerçekmiş 🤣
Daha önce de fantastik başka bir maceranız olduğunu hatırlıyorum. "Arızalı insan mıknatısı" denilen cinsten bir auranız var muhtemelen. Aman diyeyim dikkat edin🤣
Epiphone işin de aynı eposta adresi mi?Gitarın resimlerini WhatsApptan iste. Sadece seri no kısmı değil, boyun sap-gövde birkeşim yerlerini de iste. Sonra gitarın resimlerini [email protected] mailine at. En geç 2 iş günü içinde Gibson dönüş yapar.
Daha önce Epiphone ve Gibson aldığımda bunu yaptım.
Standart dolandırıcı hikayeleri yaDoğum günü hediyesi olarak erkek arkadaşının verdiğini çalamadığını paraya ihtiyacı olmadığı için gitar ve fiyatlarından da anlamadığını ve bu fiyatın uygun olabileceğini düşündüğü için bu şekilde sattığını söyledi.
Evet sonuçta Epiphone bir Gibson grup şirketi markası.Epiphone işin de aynı eposta adresi mi?