Eski gitar hocamın harika bir gitarı vardı. Nadiren getirirdi. İkimizin de çok sevdiği bir gitardı, çok önem verdiği için titizlikle bakardı ama getirdiğinde kullanmama izin verirdi. Çoooook seviyordum o gitarı. Modelini soramadan öğretmenim değişti. O gitarı bulmam lazım, gerçekten aşıktım o gitara. Çok pahalı bir gitar olduğunu düşünüyorum. Galiba bir Ibanez idi. Hatırladığım kadarıyla HH bir gitardı ama emin değilim. Çalımı çok hafif, rahat ve kaygandı. İbanezin daha çok bilindiği superstrat modelleri gibi çok keskin gövdeli değildi sanırım. Kucağıma alıp tuttuğumda çok yumuşak hissettiğini hatırlıyorum. Büyük ihtimalle çok ağır da değildi. İnternette de tabii ki aradım ama bulamadım. Bana en yakın gelen koyduğum fotoğraftaki gitar ama o değil. Gitar 6 telliydi. Deseni onun gibiydi ama gri renkli kısımlar daha sıcak tonlardı diye hatırlıyorum. (Deseni farklı da olabilir ama iki renkti böyle siyah ve gri, açık sarı gibi bir şey) Genel olarak sıcak tonlarda renkleri olan bir gitardı. Çok detay hatırlamıyorum çok üzgünüm umarım tarif edebilmişimdir. Lütfen sorunuz varsa sorun belki hatırlarım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tıpatıp aynısını bulamazsak da sorun değil.
Son düzenleme: